Madas Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 kurde za szybo piszecie i nie mogę w spokoju filmu oglądać
Musashi Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 kurde za szybo piszecie i nie mogę w spokoju filmu oglądać jakiego?
variocustoms Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Bart-s jak swapa chcesz robić to trzeba coś zajebistego wymyślić a nie jakąś masówkę :gwizdanie:
Maxcudo Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Że też dzisiaj nie byłem w stanie wpaść :wallbash: Dopiero teraz wróciłem do sił
variocustoms Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 trzeba było klinika zapodać i by wcześniej kac przeszedł, ja już się tego nauczyłem, piwo z rana jak śmietana
Maxcudo Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Już mi to kilka osób mówiło, ale jakoś nie umiem się przemóc i wypić Będę musiał kiedyś sprobować :gwizdanie: BTW. Pisze się na bilard
Musashi Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Że też dzisiaj nie byłem w stanie wpaść :wallbash: Dopiero teraz wróciłem do sił masz czego zalowac, takiego spota dawno juz nie bylo
Maxcudo Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Mam nadzieję, że następny będzie jeszcze lepszy i będę i ja
variocustoms Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 ja takiego spota pamiętam jak miałem Audi a już trochę czasu minęło jak zniknęło
Musashi Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 wszystko byłoby ok, tylko żebym wiedział kto jest kto hehe jeszcze ja zostalem do skojrzenia? [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 00:12_________________________________________________ a zwykle ile aut bywało na spocie ? Ostatnio coś kolo 7? dlugi czas min. 15 szt. to norma byla.
Bart-S Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Bart-S dzięki za VAGa i diagnostykę . To była gruszka od tej terkoczącej turbiny si ? Tak - możesz wypiąć przewód do niej podłączony i przygazować (hałasu nie powinno być). tylko pamietaj, ze jezdzac bez wezyka jezdzisz bez zmiennej geometrii turbiny. tracisz podcisnienie, hamulce beda dzialaly slabiej, oraz nieprawidlowo bedzie dzialal EGR. jedyny sposob na pozbycie sie szurania to jej wymiana, i to na nowa. Jednak tez tylko do pewnego przebiegu. Nie no na postoju chciałem aby popróbował Bart-s jak swapa chcesz robić to trzeba coś zajebistego wymyślić a nie jakąś masówkę :gwizdanie: No ale co, BNS V8 to nie jest ciekawy pomysł? Chociaż BBK V8 z S4 byłby tańszy
slo Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Bart-S, Musashi Jak się fachowo nazywa ta gruszka od którego mam odpiąć przewód ? Ile to kosztuje w razie jak bym chciał wymienić ?
Maxcudo Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 dlugi czas min. 15 szt. to norma byla. W ostatnim czasie też? Mniej nas chyba było
Musashi Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Musashi Ciebie znam spokojnie myslalem ze sie nie dalem zauwazyc Chociaż BBK V8 z S4 byłby tańszy IMHO 4,2 tdi [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 00:20_________________________________________________ Bart-S, Musashi Jak się fachowo nazywa ta gruszka od którego mam odpiąć przewód ? Ile to kosztuje w razie jak bym chciał wymienić ? wymiana tego elementu nic nie da. to tylko silownik podcisnieniowy sterujacy zmienna geometria (kierownicami) tubiny, halas spowodowany jest przez wirnik turbiny.
slo Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Musashi Ciebie znam spokojnie myslalem ze sie nie dalem zauwazyc Chociaż BBK V8 z S4 byłby tańszy IMHO 4,2 tdi [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 00:20_________________________________________________ Bart-S, Musashi Jak się fachowo nazywa ta gruszka od którego mam odpiąć przewód ? Ile to kosztuje w razie jak bym chciał wymienić ? wymiana tego elementu nic nie da. to tylko silownik podcisnieniowy sterujacy zmienna geometria (kierownicami) tubiny, halas spowodowany jest przez wirnik turbiny. Czyli jeśli chciałbym żeby tego odgłosu nie było to co musiałbym zrobić/wymienić ?
Rekomendowane odpowiedzi