Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slo: Ja miałem kiedyś podobny dźwięk jak u gościa w tamtym temacie (Twojego nie słyszałem). U Mnie akurat pomogła wymiana zaworu upustowego od turbiny. Drugim objawem u Mnie był też spadek mocy.

Chyba właśnie od tego zacznę.. drogie nie jest, zobaczymy.

Madbar, no box był pierwsza klasa :D

Adas pisal o silniku benzynowym :wink4:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

slo: Ja miałem kiedyś podobny dźwięk jak u gościa w tamtym temacie (Twojego nie słyszałem). U Mnie akurat pomogła wymiana zaworu upustowego od turbiny. Drugim objawem u Mnie był też spadek mocy.

Chyba właśnie od tego zacznę.. drogie nie jest, zobaczymy.

Madbar, no box był pierwsza klasa :D

Adas pisal o silniku benzynowym :wink4:

no tak :wallbash:

Opublikowano

od piątku do niedzieli byłem w Poznaniu i przegapiłem takiego spota ... :wallbash:

już nie mówiąc, że wybieram się od półtora roku :gwizdanie:

Opublikowano

chlopaki tu macie mój dźwięk

:kox:
Opublikowano

:hi: :hi:

jak za starych czasów .... wchodzę na Poznańskie i muszę się cofać o stronę albo dwie :)

Opublikowano

a pamietasz jak czytajac, zalegle nstrony nie nadazalo sie z napisaniem nowego posta? :naughty:

Opublikowano

@Musashi

kupiłem oliwke i filterki u dzik'a :)

Opublikowano

:siema:

Ostatnio to posty składały się tylko " jest spot czy nie" coś w tym stylu :naughty:

Gonimy ich! :kox:

Opublikowano

Ja chyba tę kobietkę z filmiku znam :naughty: co do kolejnego spota to najpierw proponuję na bilardzie, a następny w marcu jak kolega mówił na Kinepolis w mini rajdówkach :naughty:.

Mi coś radyjko seryjne nie styka czasami, rzadko ale czasami po odpaleniu brzęki, gwizdy jakaś masakra, a radio nic, nie można przełączać ani włączyć CD. Musze stanąć i zgasić silnik odpalić i wtedy wszystko wraca do normy. Nie wiem o co kaman.

Dzięki za wszelakie porady :hi:

Opublikowano

a pamietasz jak czytajac, zalegle nstrony nie nadazalo sie z napisaniem nowego posta? :naughty:

pamiętam pamiętam ... szedłem zrobić kanapkę chcę wysłać wiadomość i info " Uwaga - podczas pisania wysłano 26 nowych odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Opublikowano

@Musashi

kupiłem oliwke i filterki u dzik'a :)

:good: a jaki olej? [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 15:45_________________________________________________

:siema:

Ostatnio to posty składały się tylko " jest spot czy nie" coś w tym stylu :naughty:

Gonimy ich! :kox:

a i bywalo ze sie pojawialo ":hi:" tylko :decayed:[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 15:46_________________________________________________

Ja chyba tę kobietkę z filmiku znam :naughty: co do kolejnego spota to najpierw proponuję na bilardzie, a następny w marcu jak kolega mówił na Kinepolis w mini rajdówkach :naughty:.

Mi coś radyjko seryjne nie styka czasami, rzadko ale czasami po odpaleniu brzęki, gwizdy jakaś masakra, a radio nic, nie można przełączać ani włączyć CD. Musze stanąć i zgasić silnik odpalić i wtedy wszystko wraca do normy. Nie wiem o co kaman.

Dzięki za wszelakie porady :hi:

wyglada, ze sie zawiesza procek w radiu.

Opublikowano
a jaki olej?

Motul, ten co polecasz czyli specific VW 505.01

Opublikowano

ja też leję ten olej od początku i jestem zadowolony

Opublikowano

Ja odkąd Audiole kupiłem, to tylko Motul 10W40, 6100 Synergie+. Żadnych problemów, ani syfu w silniku. :wink4:

Opublikowano

w czwartek jestem umówiony na rozrząd itp itd to audiczka dostanie nową krew i filterki :)

Opublikowano

Madas dostałeś maila?

ja cały czas czekam na info od Ciebie :cool1:

Opublikowano

kurde nie sprawdzałem :mysli:

Opublikowano
a jaki olej?

Motul, ten co polecasz czyli specific VW 505.01

:good:[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 17:38_________________________________________________

Madas dostałeś maila?

ja cały czas czekam na info od Ciebie :cool1:

kurde nie sprawdzałem :mysli:

przeciez skrzynke przy wejsciu masz. nie wychodziles dzisiaj nigdzie? :mysli:

Opublikowano

dobry wszystkim :hi: dzisiaj panowie dalem sobie czas i poobserwowalem moj klimatronik :mysli: jak sie zachowuje wiec z moich obserwacji wynika ze wlacza sie przy +2.5 stopnia sprezarka pracuje co nie ma wplywu na tem wewnatrz ponizej tej temperatury sprezarka nie wlacza kurde skonczylem szkole chodnicza na jawornickiej od 2004 roku montuje rozne systemu klimy stacjonarnej a tu taka prosta instalacja i zonk :)teraz tak na spokojnie mysle ze nie mam narazie co kombinowac wczoraj Bart-S podlaczyl do kompa i wyskoczyl blad ktory sam wylowalem wyciagajac przekaznik nr 3 czyli brak zasilania wentylatora wewnatrz tak ze obserwuje dalej i czekam na kolejnego spota :good: zabol1972 polecam kolesia w luboniu od rozrusznikow jadac od strony debiny nad autostrada jedziesz prosto do lubonia skrecasz w prawo przed takim autokomisem w ktorym nie ma aut :)i widac szyld ja zaplacilem 100

Opublikowano

Wow! Ale stron klepiecie - stare dobre czasy się przypominają :good: