Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzien doberek :hi:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

doberek :hi:

Opublikowano

jednostka ciekawa, zawsze fascynowaly mnie silniki 5cio cylindrowe, audi.

z punktu widzenia dynamiki zupelny absurd, jednak wbrew logice posiadaja zadziwiajaco rowny bieg i niepowtarzalne brzmienie.

jak zwykle patrze na niego pragmatycznie i ciekawi mnie jak z zywotnoscia tej jednostki.

takie 4,2 jest raczej trudne do zajechania.

Ciekawe za ile czasu okaże się, jaka jest żywotność tak wyżyłowanych jednostek. 2.0TFSI jest dostęne od czasów B7 i oprócz tego o czym wspominałem na spocie (żarcie oleju) póki co o awaryjności tego silnika jakoś specjalnie nie słychać...

Dźwięk TTRS/RS3 jest fajny ale pomijając wszystkie zalety 2.5TFSI, orgazm mam jednak gdy mruknie 4.2 V8 :polew:

jakby nie patrzec, 1,8 T mialy seryjnie do 180 KM i te autka wciaz jezdza, bez wiekszych problemow. wiec przy 2L, 200 KM, w B7 jest analogiem. wieksza roznica to bezposredni wtrysk, i faktycznie problemy moga sprawiacz wtryski na polskim paliwie.

Bartka (Kuredu) auto, jest ciekawym egzemplarzem, ze wzgledu na moc po chipie i byloby ciekawym obiektem obserwacji.

[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 09:20_________________________________________________

doberek :hi:

co slychac Piotrek? :)

Opublikowano

czesc Marcinie, mam ostatnio maly zapidol......[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 09:28_________________________________________________ale naskrobaliscie :shocked:, nie pamietam kiedy mialem tyle do nadrobienia :cool1:[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 09:29_________________________________________________wlasnie wstalem i niebawem musze smigac do VARIO-grodu :wink4:

Opublikowano

czesc Marcinie, mam ostatnio maly zapidol......[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 09:28_________________________________________________ale naskrobaliscie :shocked:, nie pamietam kiedy mialem tyle do nadrobienia :cool1:[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 09:29_________________________________________________wlasnie wstalem i niebawem musze smigac do VARIO-grodu :wink4:

tworczosc znow ruszyla :naughty:

Opublikowano

widze :good:, to fajnie ze forum znow odzylo

Opublikowano

dokladnie, do tego byl mega spot. nie moge sie doczekac kolejnego :naughty: wpadniesz? :)

Opublikowano

dokladnie, do tego byl mega spot. nie moge sie doczekac kolejnego :naughty: wpadniesz? :)

z mila checia :good:[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 09:39_________________________________________________a na jaki termin planujecia nastepnego spota ?

Opublikowano

swietnie :) 4 marca? :mysli:

Opublikowano

jestem za :good:[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 09:47_________________________________________________ale sie w..... wlasnie zadzwonil kolega ze swarzedza chcialem odebrac i wypadl mi telefon z reki, szybka iphona do wymiany. pekla na wysokosci glosnika przez cala szerokosc :wallbash:[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 09:50_________________________________________________uciekam, bede wieczorkiem. milego dnia zycze

Opublikowano

jestem za :good:[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 09:47_________________________________________________ale sie w..... wlasnie zadzwonil kolega ze swarzedza chcialem odebrac i wypadl mi telefon z reki, szybka iphona do wymiany. pekla na wysokosci glosnika przez cala szerokosc :wallbash:[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 09:50_________________________________________________uciekam, bede wieczorkiem. milego dnia zycze

ech,to wada smartphonow. niestety sa wrazliwe na upadki

Opublikowano

na seryjnym wydechu nigdy tak nie zagada

Opublikowano

:polew:

na seryjnym wydechu nigdy tak nie zagada

ale wydech to nie tylko dzwiek. Najwazniejsza jest fukcja wyprozniania cylindrow :naughty:

wiec wazne aby pogodzic jedno i drugie.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

cześć :hi:

Opublikowano

Mam to samo od 3 miesięcy i jakoś z popękaną szybką śmigam bo nie mam czasu wymienić i koszta trochę duże za tą przyjemność

Opublikowano

a gdzie tam. wymiana 100zl szybka. jaki ajfon ? 3gs czy 4 ?