Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piechol ale jak długo tak masz zamiar się bawić, ponoć życie po 30sce zaczyna się od nowa ale nie koniecznie na imprezach :)

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ----------

kierunek trasa katowicka, tak wiem rataje ale do roboty luz bo do centrum :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Quba fajna oferta, ja 1,5 roku temu dałem 344 tysia za mieszkanie w Swarzędzu 2 poziomowe 90 m2, teraz zlekka żałuję, ale jak policzę koszta eksploatacyjne to wygrywam z domkiem 100 razy

Opublikowano
Piechol ale jak długo tak masz zamiar się bawić, ponoć życie po 30sce zaczyna się od nowa ale nie koniecznie na imprezach :)

u mnie sprawa jest bardziej złożona, bo nie planuje siedzieć w Poznaniu jakoś szczególnie długo, tylko wrócić na stare śmieci nad jeziorko :wink: a tu mieć coś fajnego co się szybko sprzeda lub wynajmie (czytaj: dwa pokoje przy pestce :naughty:).

Opublikowano

szczerze to mam nadzieję że przyciśnie developera i pójdzie za 300 000 już na stronie ma utajone jakieś rabaty i promocje, także nadzieja jest :)

Opublikowano

jak katowicka to spoko, z ratajami nie ma tragedii jeszcze :wink:

Opublikowano

no widzę że nocne zaangażowanie przerasta południowe :) chłopaki jakieś spotkanko .... hmm choć Euro jest, ale może gdzieś za Poznaniem ... może Kórnik?

Opublikowano

No dlatego ja wróciłem na stare śmieci do Wrześni - ceny duuuużo niższe :)

Opublikowano

Września jest za daleko a poza tym dojazd do pracy przez śródkę to wyjazd o 4 rano :-)

Opublikowano

:hi:teście mają swoje na sprzedaż, dom ok 200mkw + bardzo duża działka, z tyłu za domem boisko do piłki nożnej :decayed:

Opublikowano

fajnie jest mieć chatę i kawałek ogródka ale wygoda mieszkania w zasięgu wzroku od przystanku tramwajowego czy autobusowego jest bezcenna. kiedyś (czyt. na emeryturze) można sobie będzie siedzieć za miastem i jechać do centrum jakiś raz w tyg na zakupy...

Opublikowano
Września jest za daleko a poza tym dojazd do pracy przez śródkę to wyjazd o 4 rano :-)

ten tydzień jeżdże do roboty w okolicę M1 prze śródkę ok. 8.40 i jest luuuzik :wink:

Opublikowano
:hi:teście mają swoje na sprzedaż, dom ok 200mkw + bardzo duża działka, z tyłu za domem boisko do piłki nożnej :decayed:

a gdzie ten domek?

Opublikowano
fajnie jest mieć chatę i kawałek ogródka ale wygoda mieszkania w zasięgu wzroku od przystanku tramwajowego czy autobusowego jest bezcenna. kiedyś (czyt. na emeryturze) można sobie będzie siedzieć za miastem i jechać do centrum jakiś raz w tyg na zakupy...

a tak to yachting (siedzisz na łódce przy keji i sączysz whiskey) :kox:

Opublikowano

ten tydzień jeżdże do roboty w okolicę M1 prze śródkę ok. 8.40 i jest luuuzik :wink:

no ja z 5tkowa to o 7 musze wyjechac aby dostac sie do centrum i uwierz ze i tak szybko dojeżdżam jak w 25 min

Opublikowano

to jakoś dziwnie jedziesz :) ja z Mateckiego do Naramowic (w okolice Hotelu) jadę 10-15 min o tej godzinie... jak wyjdę z chaty 7.50 to jestem na miejscu 8.10

Opublikowano

a gdzie ten domek?

sokolniki - 11km od wrześni

Opublikowano

kupa kaemów do roboty :)

Opublikowano

tak patrze na to ogłoszenie i tu u nas na wsi cena za metr kw - 1975pln

---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ----------

kupa kaemów do roboty :)

zmień robote :wink:

Opublikowano

na strażnika leśnego, będę gonić "nasze grzybiarki" ;)

Opublikowano

coś w tym jest bo teście na emeryturze i właśnie sie chcą do wrześni przenieść żeby wszędzie bliżej było i na piwo bez auta można wyjść :decayed: