Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no tak :) ale to początek, w końcu mam czas żeby troszke ją ubarwić i brakuje właśnie takich opinii zawsze przyjmę coś żeby ubarwić małą :)

---------- Post dopisany at 00:48 ---------- Poprzedni post napisany at 00:46 ----------

slo jak tam szyby a i myslisz że lepsze bylyby srebrne? ale i tak nie warto bo prawdopodobnie w przyszłym tygodniu wjezdzaja ori 18 RS4 :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tez sie pochwale :D

E5Bmb.jpg

no Ty masz szybki niunia. u mnie oczywiście ciągle w planach :D no dekielki powinny być srebrne :)

pokaż lepiej swój środek.. tam jest igiełka dopiero..

Opublikowano

a powidziwiać można przyrodę Śremską :)

---------- Post dopisany at 00:53 ---------- Poprzedni post napisany at 00:51 ----------

SLO BDB ale do 60 km/h a reszta ....hmmm to jest Polska :) i jakoś mało czerni :banan:

Opublikowano

Ori 18" z wzorem RS4 (felga z A3) będzie miała mega duże ET. W B6 potrzebny jest dystans ok. 30mm aby to jakoś wyglądało - zatem nie jest to zbyt dobry wybór... Poza tym w 18" ten wzorek nie wygląda specjalnie imponująco - są inne felgi w tej rozmiarówce, robiące lepsze wrażenie (np. Avus czy RS6/S line).

Co do pozostałych potencjalnych modów zewnętrznych... Zawieszenie dać w dół na -20mm (przy 18" będzie to dobrze wyglądać i zachowasz jeszcze nieco komfortu). Oprócz tego pakiet połysk do końca (masz relingi - czas na szyby i słupki). Na koniec może jakieś nowe body?

Odnośnie środka się nie wypowiem bo nie widzę :wink:

Opublikowano

qba, co Ty gadasz :D nie ma tragedii. jest tak twardo że nic nie szura. Jedynie omijam garby.. zawrotka albo okrakiem jak jakiś mały i znany garbik. reszta okej.

a z czernią to nie wiadomo jak lepiej. Wszystkie chromy w czerń ? Kwestia gustu.. Jak myślicie ?

Opublikowano

młody brachol chce kupić b5 i mam pytanko doradzicie coś z naszego forum? ja znalazłem te:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-145/a4-b5-avant-ajm-116hp-2000r-242235/

albo

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-145/sprzedam-mojego-avanta-polift-1-9tdi-160km-239026/

Opublikowano
a z czernią to nie wiadomo jak lepiej. Wszystkie chromy w czerń ? Kwestia gustu.. Jak myślicie ?

Tak jak napisałeś - kwestia upodobań. Ja nie lubię "all-black" - muszę mieć troszkę kontrastu :wink:

Opublikowano

jest kilka wersji..

a. przód grille w folie czarną

b. relingi w folie czarną

c. wszystko w folie czarną.

d. nic nie zmieniać. robić s-line

osobiście jestem za opcją "d"..

ew koło 19 jeszcze chodzi mi po głowie.

Opublikowano

Bart-S wiem szczerze nie mam czasu na większe modyfikację ale przynajmniej wiem do kogo się zwrócić o pomoc :hi: w niedzielę ją zmodyfikujemy na papierze a późniejszym czasie w realu.

SLO przecież żartuję jest git tylko że moim jeździ kobieta a one nie widzą krawężników ani przejazdów tramwajowych czy kolejowych :banan:

Opublikowano

ahh z kobietami to jest.. stresu tyle że szkoda gadać :)

btw..

1. Madas

2. Bart-S

3. Gwerty

4. Drosdek

5. Burrows

6. Qbazulu

7. slo

8. i Ty możesz zostać bohaterem spotu na Franowie !

Opublikowano
jest kilka wersji..

No to już Ty musisz wiedzieć - jaką drogę chcesz obrać :wink: S line mógłby znaleźć się na tym aucie niezależnie od pakietu black/glossy...

Opublikowano

uciekam bo Danielowi zazdroszczę może i mi się uda "10" trafić :)

Opublikowano
jest kilka wersji..

No to już Ty musisz wiedzieć - jaką drogę chcesz obrać :wink: S line mógłby znaleźć się na tym aucie niezależnie od pakietu black/glossy...

si, ale zawsze można posłuchać co podpowiadają bardziej doświadczeni w tym temacie :)

Opublikowano
ahh z kobietami to jest.. stresu tyle że szkoda gadać :)

btw..

1. Madas

2. Bart-S

3. Gwerty

4. Drosdek

5. Burrows

6. Qbazulu

7. slo

8. i Ty możesz zostać bohaterem spotu na Franowie !

Daniel chyba też pisał, że będzie...

Opublikowano

a ja moją bestyjkę oddam pod Wasze ręce, szkoda tylko że pod mój portfel ale może razem coś wskóramy :) to do niedzieli

Opublikowano

umknęło mi..

1. Madas

2. Bart-S

3. Gwerty

4. Drosdek

5. Burrows

6. Qbazulu

7. slo

8. daniel_sen4

9. ..... i Ty możesz zostać bohaterem spotu na Franowie !

Opublikowano
to do niedzieli

Do zobaczenia :papa:

---------- Post dopisany at 01:14 ---------- Poprzedni post napisany at 01:13 ----------

jest kilka wersji..

si, ale zawsze można posłuchać co podpowiadają bardziej doświadczeni w tym temacie :)

Jak już się zdecydujesz na to czy full black czy z kontrastem - podpowiem Ci jak i co zrobić :wink: S line zaplanuj niezależnie od tego...

Opublikowano

tak jak mówisz. ale s-line to trochę kosztowniejsza sprawa. ale dążę tego.. listwy, zderzak przód i tył co najmniej. i fotele recaro. ale zobaczymy jak z sianem. btw, szukam rowerka.. słyszałem że się orientujesz w temacie ?

Opublikowano
btw, szukam rowerka.. słyszałem że się orientujesz w temacie ?

Wypadłem z obiegu ale sporo jeździłem kiedyś - pytanie ile Ty jeździłeś i gdzie jeździć będziesz :wink:

Opublikowano

miałem półtoraroczną przerwę. Jeździłem trochę więcej niż po bułki do sklepu, staram się unikać asfaltu i nudnej jazdy. Ale wiadomo jak tu u nas w wlkp.. same równiny.. Cube LTD CC lub PRO.. ew model ACID ? Oglądałem też Kony - Blast lub Kahuna. Co myślisz ?