Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gwerty, nie ma problemu, mogę looknąć co się da zrobić, jak nie na spocie to możesz podlecieć do Antoninka albo Swarzędza na ocenę lakieru

chetnie bym podleciał . tylko ciezko z czasem jak narazie:(

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

http://a4-klub.pl/nadwozie-14/pielegnacji-auta-kosmetyki-samochodowe-916/index139.html

---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ----------

Gwerty, jak na Rataje to ja mogę przy okazji podlecieć, byle za dnia

Opublikowano
http://a4-klub.pl/nadwozie-14/pielegnacji-auta-kosmetyki-samochodowe-916/index139.html

---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ----------

Gwerty, jak na Rataje to ja mogę przy okazji podlecieć, byle za dnia

niestety juz mieszkam na ogrodach:) wie4c do rataj kawałeek , ale to mniejszy problem. bo raczej za dnai to w robocie jestem na dąbrowskiego i trzaskam albo lampy albo szyby od rana do nocy:)

Opublikowano

no i znalazłem, moje kolorowe audi:decayed:widac lakiernik był fachura:grin:

Opublikowano

no jeden element jest jakiś dziwny, ale to wyszło po glince i porządnym myciu, może po korekcie nie będzie to tak widoczne, mam nadzieję, szczerze to latałem wokół auta i się zastanawiałem co było malowane, błotnik, maska czy i to i to

Opublikowano

ja bym stawiał na to i to:decayed:Ale co zrobic, ludzie kupują nowe auta z salonu i po 3 latach sie dowiaduja że ich auto to jeden wielki szpachel:decayed:nic ide w kime, bo od rana trzeba dalej czekac za robota, bo ogolnie lipa lekka sie zrobila, jak jutro nic nie zalad to pewnie weekend zostane na wygnaniu:kwasny:

Opublikowano

miałeś urlop mieć panie Leszku a tu robota widzę się szykuje

miałem kiedyś znajomka, kupił w salonie nową Alfę 146, po jakimś czasie okazało się, że jako nowa spadła z lawety .... przy rozładunku

Opublikowano

No widzisz, w zeszlym roku tez nie pojechalem na letni zlot, bo zamiast w pt, wrocilem we wt nast tyg:decayed:A historia lubi sie powtarzac, ale jak wroce to 3 tyg bede odpoczywac:decayed:

Opublikowano

Leszek, ja zrobię auto na cacy a Ty odbierzesz kiedy będziesz mógł, dla mnie nie ma problemu, trzymaj się :)

Opublikowano
Tak jest dziś o godzinie 14.30 chłopiec 4080gr 57cm tak bardzo przez nas oczekiwany Jeremiasz Marcel,mam dla kogo żyć i dla kogo przekazać auto.Pozdrawiam wszystkich!!!

Spóźnione gratulacje :decayed:

Opublikowano
Tak jest dziś o godzinie 14.30 chłopiec 4080gr 57cm tak bardzo przez nas oczekiwany Jeremiasz Marcel,mam dla kogo żyć i dla kogo przekazać auto.Pozdrawiam wszystkich!!!

Również spóźnione, ale szczere GRATULACJE !!!

---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ----------

auto robię dzisiaj i jutro :whistling:

jeszcze pucujesz ?? może i ja wlecę na ploty ?? :)

---------- Post dopisany at 13:47 ---------- Poprzedni post napisany at 13:26 ----------

Chłopaki, mam pytanie. Czy orientujecie się w temacie rzeczoznawców w Poznaniu? Chciałbym dać do rzeczoznawcy rozwalony dwumas, który mi siadł, bo mam wrażenie, że firma, która mi odrzuciła reklamacje uszkodzonego koła na odczepne napisała z dziwnym uzasadnieniem.

W końcu po 16 tys. km samo z siebie koło nie zaczyna łomotać i nie trzeba go wymieniać, nawet jakbym RS-em jeździł.

Ktoś zna jakiegoś takiego ludka, który mógłby rzucić okiem na pismo i koło?

Opublikowano
:thankyou2:
Opublikowano

Wszystkiego naj!!!

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ----------

A tak przy okazji w niedzielę mam zamiar wyjechać na wakację a dziś niewiadomo skąd zapaliła sie kontrolka ESP jeśli dobrze kojarże trójką kółko ze strzałką i możliwe że wykrzykni :) może ktoś wie co to a może VAG by się przydał , pomoże ktoś? jakby co to 533 037 007

Opublikowano

Vario planowałem dziś podskoczyć ale nie wyrobiłem się :)

Opublikowano

za to Drosdek się wyrobił i potowarzyszył mi trochę przy robocie :) może innym razem się uda

BTW, nie wiem czy to Ty jakiś czas temu nie kiwnąłeś mi w Antoninku, na ulicy prowadzącej do wiaduktu?

Opublikowano

Ano wyrobiłem się, ale przeze mnie Bartek był mniej wydajny :decayed:

Auto będzie gotowe na poniedziałek :kox:

Opublikowano

spoko, będzie gotowe jutro, czasami trzeba odetchnąć, wypiłem 2 bronki i już mam dosyć :whistling: za to rzeźbę dostaję od trzymania tej polerki :polew:

Opublikowano

Ale tylko rzeźbę ręki :grin:

Trzymaj też w lewej coby było symetrycznie :polew:

Opublikowano
A tak przy okazji w niedzielę mam zamiar wyjechać na wakację a dziś niewiadomo skąd zapaliła sie kontrolka ESP jeśli dobrze kojarże trójką kółko ze strzałką i możliwe że wykrzykni :) może ktoś wie co to a może VAG by się przydał , pomoże ktoś? jakby co to 533 037 007

Chętnie pomogę ale musiałbyś podjechać do Wrześni - pracuję w ten weekend i do Poznania się nie wybieram...