Bart-S Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 No to nic już nie muszę pisać - galeria mówi sama za siebie
Qbazulu Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 jak tak czytam i czytam to zastanawiam się kiedy za swoją się wezmę ???? Brak czasu niestety doskwiera, a byłoby co robić w planach: duża navi, listwy wew. jak i zew. od s-line, zderzaki s-line, zmiana kółek i zawieszenia, siedziska w skórze, poprawa osiągów i mocy .... no cóż może 10 000 klocków styknie, a i może ktoś z Was już coś ma z tego mini pakietu na zbyciu
danielo Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 :bry:Dziś z Bartasem dłubaliśmy w moim autku,narazie czasu starczyło tylko na wymianę tunelu środkowego.Następnym razem oliwka i zerknięcie w rozrząd.Wielkie dzięki Bartek No problem. W następną sobotę ustawimy kąt i wymienimy olej + filtr. Powinno też starczyć czasu na DVD i ogarnięcie tunera TV. :hi:Cieszy mnie to bardzo w końcu coś się ruszy w moim temacie
tyc_jan Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Cześć Panowie, z własnego doświadczenia mogę polecić Rogalottiego z Wawy. Facet wie o co kaman, i krzywdy Furakowi nie zrobi z mojej wiedzy nie maWrocław _ Ecu Project Ecu Project - tuning, chiptuning, hamownia Wrocław Warszawa_Rogalotti MR-MOTORS - chiptuning / kompleksowe modyfikacje programowe oraz mechaniczne / warsztat samochodowy / ---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ---------- byłem w tych 2 firmach i polecam, nie tylko ja ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ---------- dziękuje za miłe spotkanie, na Franowie, a nastpnie w KC pozdro
variocustoms Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Jutro ją mam więc fotki można porobić Sent from my Variophone ---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- Slo jednak Bmw dostałem Sent from my Variophone
Rekomendowane odpowiedzi