Banan Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 si. chyba problemów nie będzie. Tylko teraz przypominam sobie, że wywalając tunel 1DIN uszkodziłem kabel idący od tel (tego wbudowanego, dołączanego do dziur w tunelu*).. Mam nadzieje, że kabel od mikrofonu jest cały Dajcie znać kiedy się zlecicie u bartka - podjechałbym pogadać , daleko nie mam
Bart-S Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 si. chyba problemów nie będzie. Tylko teraz przypominam sobie, że wywalając tunel 1DIN uszkodziłem kabel idący od tel (tego wbudowanego, dołączanego do dziur w tunelu*).. Mam nadzieje, że kabel od mikrofonu jest cały Tam nie ma mic-a - jak z łapy nie będziesz korzystał będzie OK. ---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:31 ---------- Miśki dziś na spota nie wlecę - przymusowe nadgodziny w Gestampie Baartas - nie została u mnie przypadkiem Twoja wlepka z pinem do RNS-E? Hmmm ja swoją mam, chyba że były dwie... Podaj mi PIN na PW. ---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ---------- si. chyba problemów nie będzie. Tylko teraz przypominam sobie, że wywalając tunel 1DIN uszkodziłem kabel idący od tel (tego wbudowanego, dołączanego do dziur w tunelu*).. Mam nadzieje, że kabel od mikrofonu jest cały Dajcie znać kiedy się zlecicie u bartka - podjechałbym pogadać , daleko nie mam Dziś u mnie o 22:15.
Baartas Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 [/color] Miśki dziś na spota nie wlecę - przymusowe nadgodziny w Gestampie Baartas - nie została u mnie przypadkiem Twoja wlepka z pinem do RNS-E? Hmmm ja swoją mam, chyba że były dwie... Podaj mi PIN na PW. Poszło na PW
benoos Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 akurat zły dzień na ten temat, bo wczoraj się sponiewierałem jakąś szkocką za 7,5 EUR, ale dorzucę swoje 3gr bo też lubię łychę ja wiem, że się nie pije na czysto, bo podrażnia się kupki smakowe i nie czujemy dokładnie smaku, to samo z lodem, Dolać odrobinę wody i wchodzi jak złoto Chivas jest faktycznie tak dobry, że można go łoić na czysto, ale (uwaga-teraz się będę wymądrzał) to jest whisky, a nie whiskey Tullamore nie znam i nie piłem, spróbuję skoro polecasz z tanich lubię Balanta, Jim Beam, Grants, Jack dla mnie przereklamowany, Johnie Red label mnie odrzuca ze starszych Chivas, Gentleman Jack, Grants 12, zielony Johnie, Balant 12 kiepski, nie czuję dużej różnicy na początek piłem z colą, później wszedł nam JimBeam ze Spritem, później tylko z wodą, teraz wróciłem do słodkiego z tańszymi, dobrej łychy żal mieszać ze słodkim jeśli ktoś dotrwał do końca moich wypocin, to przestrzegam, że ja po whisky zazwyczaj się nie mam kaca, przez co moja silna wolna się bardzo osłabia i nie potrafię odmówić zaczynam pić ilości po których nie pamiętam pół imprezy, mimo że bawię się jeszcze długo po zaniku i podobno całkiem dobrze wyglądam Dzisiaj mam kaca, więc chyba czas na postanowienie noworoczne
Madas Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Madas no biznes ruszył zapraszam jak będziesz w SwajuVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip wlece wlece a na jakiej ulicy bo nie pamiętam
Bart-S Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 [/color] Miśki dziś na spota nie wlecę - przymusowe nadgodziny w Gestampie Baartas - nie została u mnie przypadkiem Twoja wlepka z pinem do RNS-E? Hmmm ja swoją mam, chyba że były dwie... Podaj mi PIN na PW. Poszło na PW OK, to nie Twoje (więc pewnie Wojtasa albo Miczka).
Piechol Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Gwerty -> daj znać jak będą kalendarze
Gwerty Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 mysle ze powinny byc na dniach, bo widziałem ze wysłane.
Piechol Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 też właśnie zobaczyłem, że poszły dlatego się przypominam ---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- a tak BTW to co z autem kombinuje?
variocustoms Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 nic nie wiem, żeby kombinował coś
variocustoms Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Madas Wrzesińska 174 przy salonie Hyunday <br /><br />
Arkadiush Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 si. chyba problemów nie będzie. Tylko teraz przypominam sobie, że wywalając tunel 1DIN uszkodziłem kabel idący od tel (tego wbudowanego, dołączanego do dziur w tunelu*).. Mam nadzieje, że kabel od mikrofonu jest cały Dajcie znać kiedy się zlecicie u bartka - podjechałbym pogadać , daleko nie mam Będziemy ze Slo
Gwerty Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 nic nie wiem, żeby kombinował coś bo my nic nie kombinujemy. poprostu trzeba go porzadnie umyć.
slo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 si. chyba problemów nie będzie. Tylko teraz przypominam sobie, że wywalając tunel 1DIN uszkodziłem kabel idący od tel (tego wbudowanego, dołączanego do dziur w tunelu*).. Mam nadzieje, że kabel od mikrofonu jest cały Dajcie znać kiedy się zlecicie u bartka - podjechałbym pogadać , daleko nie mam Będziemy ze Slo 22.15 u Bartasa
Bart-S Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 A my właśnie skończyliśmy Arek i Tomek są w drodze do domu...
variocustoms Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 trochę późno trzeba się szanować, praca to nie wszystko
Rekomendowane odpowiedzi