Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
si. chyba problemów nie będzie. Tylko teraz przypominam sobie, że wywalając tunel 1DIN uszkodziłem kabel idący od tel (tego wbudowanego, dołączanego do dziur w tunelu*).. Mam nadzieje, że kabel od mikrofonu jest cały

Dajcie znać kiedy się zlecicie u bartka - podjechałbym pogadać , daleko nie mam :decayed:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
si. chyba problemów nie będzie. Tylko teraz przypominam sobie, że wywalając tunel 1DIN uszkodziłem kabel idący od tel (tego wbudowanego, dołączanego do dziur w tunelu*).. Mam nadzieje, że kabel od mikrofonu jest cały

Tam nie ma mic-a - jak z łapy nie będziesz korzystał będzie OK.

---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:31 ----------

Miśki dziś na spota nie wlecę - przymusowe nadgodziny w Gestampie :facepalm:

Baartas - nie została u mnie przypadkiem Twoja wlepka z pinem do RNS-E?

Hmmm ja swoją mam, chyba że były dwie...

Podaj mi PIN na PW.

---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ----------

Dajcie znać kiedy się zlecicie u bartka - podjechałbym pogadać , daleko nie mam :decayed:

Dziś u mnie o 22:15.

Opublikowano

[/color]

Podaj mi PIN na PW.

Poszło na PW

Opublikowano

akurat zły dzień na ten temat, bo wczoraj się sponiewierałem jakąś szkocką za 7,5 EUR, ale dorzucę swoje 3gr bo też lubię łychę :wink:

ja wiem, że się nie pije na czysto, bo podrażnia się kupki smakowe i nie czujemy dokładnie smaku, to samo z lodem, Dolać odrobinę wody i wchodzi jak złoto :naughty:

Chivas jest faktycznie tak dobry, że można go łoić na czysto, ale (uwaga-teraz się będę wymądrzał) to jest whisky, a nie whiskey :P

Tullamore nie znam i nie piłem, spróbuję skoro polecasz

z tanich lubię Balanta, Jim Beam, Grants, Jack dla mnie przereklamowany, Johnie Red label mnie odrzuca

ze starszych Chivas, Gentleman Jack, Grants 12, zielony Johnie, Balant 12 kiepski, nie czuję dużej różnicy

na początek piłem z colą, później wszedł nam JimBeam ze Spritem, później tylko z wodą, teraz wróciłem do słodkiego z tańszymi, dobrej łychy żal mieszać ze słodkim

jeśli ktoś dotrwał do końca moich wypocin, to przestrzegam, że ja po whisky zazwyczaj się nie mam kaca, przez co moja silna wolna się bardzo osłabia i nie potrafię odmówić :naughty: zaczynam pić ilości po których nie pamiętam pół imprezy, mimo że bawię się jeszcze długo po zaniku i podobno całkiem dobrze wyglądam :shock3:

Dzisiaj mam kaca, więc chyba czas na postanowienie noworoczne :kwasny:

Opublikowano
Madas no biznes ruszył ;) zapraszam jak będziesz w Swaju

Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip

wlece wlece a na jakiej ulicy bo nie pamiętam

Opublikowano

[/color]

Podaj mi PIN na PW.

Poszło na PW

OK, to nie Twoje (więc pewnie Wojtasa albo Miczka).

Opublikowano
:hi: Gwerty -> daj znać jak będą kalendarze :kox:
Opublikowano

mysle ze powinny byc na dniach, bo widziałem ze wysłane.

Opublikowano

też właśnie zobaczyłem, że poszły dlatego się przypominam :grin:

---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ----------

a tak BTW to :banan: co z autem kombinuje? :decayed:

Opublikowano
nic nie wiem, żeby kombinował coś

:rolleyes:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Będziemy ze Slo :pali:

Opublikowano
nic nie wiem, żeby kombinował coś

bo my nic nie kombinujemy.

poprostu trzeba go porzadnie umyć. :decayed:

Opublikowano

Będziemy ze Slo :pali:

22.15 u Bartasa

Opublikowano

zimne pifko wygrało - siedzę w domu :decayed:

Opublikowano

A my właśnie skończyliśmy :wink: Arek i Tomek są w drodze do domu...