slo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 elegancko Bartek lecimy razem do Swaja czy jak ?
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 elegancko Bartek lecimy razem do Swaja czy jak ? Możemy - po pracy muszę ogarnąć wysyłkę navi i podrzucić papiery do księgowego. Podjedź pod hawirę o 16:00.
winczako Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jeszcze raz dzięki za wycieraczki Ja to chyba za każdym razem bede mial jakieś przeboje w tym poznaniu....
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 ok, będę. ...no i weź aparat ---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ---------- Jeszcze raz dzięki za wycieraczki Ja to chyba za każdym razem bede mial jakieś przeboje w tym poznaniu.... Co tam znowu?
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dzwoniłem do Vario - mamy zielone światło.Lele ma być w VC jutro rano więc Arek fajnie jak Ci się uda dodzwonić... ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Karol - o której możesz być najwcześniej? NO dzwoniłem do niego 3 razy i lipton :facepalm:nie odbiera ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ---------- vario approved ?arek nie mozesz na jutro urlopu sobie zalatwic ? gdybym mógł pojechałbym z wami
Gwerty Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jeszcze raz dzięki za wycieraczki Ja to chyba za każdym razem bede mial jakieś przeboje w tym poznaniu.... jakies typki pożyczyli sobie wycieraczki. akurat ze miaszkam niedaleko i lezały w garażu to wsparłem kolege.
variocustoms Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Slo, nie bierz aparatu bo na razie nie ma co fotografować Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Bart-S Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jeszcze raz dzięki za wycieraczki Ja to chyba za każdym razem bede mial jakieś przeboje w tym poznaniu.... jakies typki pożyczyli sobie wycieraczki. akurat ze miaszkam niedaleko i lezały w garażu to wsparłem kolege. Ale w KC czy wcześniej?
slo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jeszcze raz dzięki za wycieraczki Ja to chyba za każdym razem bede mial jakieś przeboje w tym poznaniu.... jakies typki pożyczyli sobie wycieraczki. akurat ze miaszkam niedaleko i lezały w garażu to wsparłem kolege. ja jebie co za ludzie :facepalm:
Pepin Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Slo, nie bierz aparatu bo na razie nie ma co fotografowaćVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip jak to nie ma ... my będziemy
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Pany do was pytanie. Zamiast malowania coś takiego jakbym zrobił na masce?
variocustoms Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Pepin, mam w pracy lustro Arek nie rób wiochy !!! Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Pepin, mam w pracy lustro Arek nie rób wiochy !!! Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip Nie robię tylko pytam bo nie chciałbym kupować maski tylko coś wymyślić innego. Jakieś propozycję ?
Lele Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ma ktoś jakiś number do Lele ? Wysłałem na pw. ---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- Ma ktoś jakiś number do Lele ? Wysłałem na pw. Powiedz Lechowi, żeby też wpadł do Vario - zabiorę dekle. ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- ...takie nowe miejsce na spoty chyba się szykuje Bartek ja zostawiam fele u Varia na tydz takze az tak sie nie pali z tymi dekielkami:decayed:
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ma ktoś jakiś number do Lele ? Wysłałem na pw. ---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- Ma ktoś jakiś number do Lele ? Wysłałem na pw. Powiedz Lechowi, żeby też wpadł do Vario - zabiorę dekle. ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- ...takie nowe miejsce na spoty chyba się szykuje Bartek ja zostawiam fele u Varia na tydz takze az tak sie nie pali z tymi dekielkami:decayed: ramkę spakuj
danielo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 :hi:To o której się spotykacie u VC?
Rekomendowane odpowiedzi