Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema:

to jak z niedzielą? Jakaś lista?

1. Maxcudo

jeśli uda mi się wyrwać, i było by to jakoś do południa chętnie bym się pojawił, później może być problem:kwasny:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powiem Wam ze ta gidzina 16 tez mi troche nie lezy, moze faktycznie przesuniemy na pozniejsza :) lub jakies godziny poranne. 16 to taka poobiednia niedzielna kawa :decayed:

Opublikowano

doberek z rana :hi:

---------- Post dopisany at 08:25 ---------- Poprzedni post napisany at 08:21 ----------

i blind przemówił ludzkim głosem, jak za starych czasów .. prawie z samego rana ;)

Cześć :P

oj tam, oj tam i to nie w wigiliie :decayed:. ostatnio mam Karolu wielki przewrot w zyciu nie ogarniam z wszystkim :kwasny:

---------- Post dopisany at 08:28 ---------- Poprzedni post napisany at 08:25 ----------

i blind przemówił ludzkim głosem, jak za starych czasów .. prawie z samego rana ;)

też mi czegoś cały czas brakowało a to piotrka nie było dawno

milo ze mnie jeszcze pamiętacie :wink:

---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 08:28 ----------

no i będę emigrowal ze sremu do jaworza w czerwcu :eusathink:

---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:32 ----------

Jedzie dwóch gangsterów samochodem...Nagle na ulicę wybiega pedał Jan...Jeden z bandziorów wysiada i mówi:

-człowieku, co Ty odpie**alasz?

-Posłuchaj, złotówka Ci upadła...

Gangster schyla się, a Jan go ładuje w d*pę...Nagle wysiada z samochodu drugi bandzior i strzela pedałowi w głowę...Idac do Nieba, pedał spotyka św Piotra...Piotr zaczyna oprowadzać go po niebie. Nagle Pedał wytrącił mu z ręki klucze. Piotr schyla się, a pedał go ładuje w dupala. Sw Piotr na to:

-od dzisiaj ch*ju mieszkasz w piekle...

Po trzech dniach sw Piotr rozmyśla... (może źle ze wysłałem tego człowieka do diabła... Pewnie to dobry chłopak...)

Postanowił po niego zejść.Zjeżdża na dól, wysiada z windy i widzi że w całym piekle w p*zdu zimno. Podchodzi do diabla, który siedzi na tronie w kurtce puchowej i mówi:

-Ty... czemu tu taka Pizgawka?

-Takiś kozak? To się po węgiel schyl...

Opublikowano

:polew::polew::polew: pewnie wszyscy brudni bo po mydło też nijak się schylić :decayed:

Dobry! :hi:

Opublikowano
:polew::polew::polew: pewnie wszyscy brudni bo po mydło też nijak się schylić :decayed:

Dobry! :hi:

:polew::polew::polew:

Opublikowano

:bry:

Fany do kiedy jesteś w PL? Wojtas ma schowek do zrobienia :wink:

Opublikowano

:bry: i dzięki za info :) sprawdzę

na spota jestem chętny a może by tak na 17 chociaż?? bo moja pani do 16 pracuje a muszę jej młodego przekazać

Opublikowano
:bry:

Fany do kiedy jesteś w PL? Wojtas ma schowek do zrobienia :wink:

bede tylko 2 tyg. od 5 do 14 maja ale mam teraz komunie młodego i raczej nie dam rady bo troche latania i załatwiania spraw.

w czerwcu po 10 mogę pomyśleć coś

Opublikowano

Jak dla mnie 17 pasuje, ale niech inni tez się wypowiedzą :wink:

Opublikowano
Jak dla mnie 17 pasuje, ale niech inni tez się wypowiedzą :wink:

No Michał - mi nie pasuje... :polew:

Opublikowano

Dobra, pomyślimy :grin:

Opublikowano
:bry: ja tez wole jakaś 17-18 jutro :wink:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

---------- Post dopisany at 08:25 ---------- Poprzedni post napisany at 08:21 ----------

oj tam, oj tam i to nie w wigiliie :decayed:. ostatnio mam Karolu wielki przewrot w zyciu nie ogarniam z wszystkim :kwasny:

---------- Post dopisany at 08:28 ---------- Poprzedni post napisany at 08:25 ----------

---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 08:28 ----------

A gdzie to jest - Śląsk ?

---------- Post dopisany at 15:23 ---------- Poprzedni post napisany at 15:09 ----------

BTW.

Sezon się chyba rozpoczął na dobre ;)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/539620_510812218981368_2050547112_n.jpg

Opublikowano

Ciężko będzie utrzymać koncentrację za kierownicą, co roku ta sama historia :shock3::decayed:

Opublikowano

sezon stłuczek uważam za oficjalnie otwarty:wink:

głosujemy na najładniejsze zdjęcie marca panowie, mamy Wielkopolskiego reprezentanta - slo

ja już oddałem swój głos teraz kolej na was :decayed:

Opublikowano

Done :wink:

Opublikowano

A gdzie to jest - Śląsk ?

---------- Post dopisany at 15:23 ---------- Poprzedni post napisany at 15:09 ----------

BTW.

Sezon się chyba rozpoczął na dobre ;)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/539620_510812218981368_2050547112_n.jpg

tak kolo bielsko-bialej

Opublikowano

no to my też na 17 mozemy wpasc:wink:

Opublikowano
W sumie to złożyło się kilka rzeczy... Po pierwsze od paru dni zaczęło mi coś stukać w przodzie z prawej strony, druga rzecz ubytek płynu chłodniczego od strony ściany grodziowej no i przydałoby się rozrząd wymienić.

jak mechanika to mogę polecić woytech.pl .. ale nie jest najtańszy i warsztat w Koniku pod Gądkami

Na Grunwaldzkiej Nikuś ma jakiegoś od Audi

---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ----------

panowie możecie polecić jakiś warsztat/ serwis klimatyzacji?? chodzi mi o czyszczenie ozonowanie lub ultradźwięki, wiem że ultradźwięki ma kaczor w suchym lesie bo byłem u niego kiedyś i pomogło bo miałem strasznie zawaloną klimę w poprzednim aucie tylko cena trochę duża. znacie kogoś jeszcze z takim sprzętem??

RadiatorService w Suchym - pytaj o Kubę

PS.

Ja robię sam 2x w roku pianką CRC i działa ...

Musiałbym się wybrać do Ciebie :wink:

właśnei zbeiram graty na przegląd w weekend majowy :)

piankę kupiłem już i czeka -

zatem może będzie okazja się spotkać, to da radę przeczyścić - warto od razu filtr przeciwpyłkowy wymienić

BTW.

Szukam jak wymusić pracę pompy paliwa VAG-iem