rosool88 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 kalkulacje i rozmowa z drugą lepszą połówką choć nadal troszkę uważam, że porwałem się z motyką na słońce kupując pod wpływem impulsu i okazji to autko...ale i tak jestem z niego zadowolony...jak na pierwszy własny samochód do zacząłem od wysokiego "C" hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 kalkulacje i rozmowa z drugą lepszą połówką choć nadal troszkę uważam, że porwałem się z motyką na słońce kupując pod wpływem impulsu i okazji to autko...ale i tak jestem z niego zadowolony...jak na pierwszy własny samochód do zacząłem od wysokiego "C" hehe zostaw go dobry jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Siema nocnym krążownikom Chłopaki jak sprawdzić historie serwisową mercedesów i wyposażenie po vinie, rozumiem ze historia bedzie płatna, na allegro myslalem ze beda, audi byly oferty jak szukalem czarnej WDBPJ74J53A038036 dla pomocnych:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shymbii Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 O 23 na ul. Ostatniej widziałem B6 w avancie, kolor: kremowy w łaty moro, to ktoś z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 wszyscy pouciekali spac czy co? Wojtas, zmiana na merca sie szykuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Na sprzedaż mam dziada, wersja AMG, jest moc ale auto nie urywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 shymbii gdzie ty żeś w moje rejony się zapuścił nie kremowa a biała i nie ma na tym ani zadnym innym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 miedzikos, to Twoj ziomek jakis? trza zwerbowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Panowie, Wysłałem z 2 miesiące temu kolesiowi dystanse za ok stówę, priorytetem, bez poleconego. Koleś mnie maltretuje że mu nie doszła paczka i że mam zwrócić mu stówę. Jak się zachować ? Skąd mam mieć pewność, że gościu nie jest sprytny, odebrał i pisze że paczka nie doszła ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometer Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 No to masz pecha, jak możesz zapłacony towar wysyłać przesyłką nierejestrowaną ? Tzn. Paczka czy list w końcu ? Jak paczka to idziesz na pocztę i mówisz że Pan twierdzi, że nie została dostarczona. Jak nie masz żadnego potwierdzenia wysłania paczki/listu to masz problem... edit: Panowie czy któryś z was mógłby mi wystawić felgi na forum w sprzedaży ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Panowie,Wysłałem z 2 miesiące temu kolesiowi dystanse za ok stówę, priorytetem, bez poleconego. Koleś mnie maltretuje że mu nie doszła paczka i że mam zwrócić mu stówę. Jak się zachować ? Skąd mam mieć pewność, że gościu nie jest sprytny, odebrał i pisze że paczka nie doszła ? Pozdrawiam jak wysłałes paczką,musti paczką, czy listem poleconym. to wchodzisz na stronę poczt polskiej i sprawdzasz co sie z nią dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 shymbii gdzie ty żeś w moje rejony się zapuścił nie kremowa a biała i nie ma na tym ani zadnym innym forum to chyba Młody ze Style, nawet kiedyś był w KC na spocie .. chyba jeszcze przed kamuflażem ale to ze 3 lata temu a na tym forum jest zarejestrowany, ale nie pisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 ja wol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shymbii Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 shymbii gdzie ty żeś w moje rejony się zapuścił nie kremowa a biała i nie ma na tym ani zadnym innym forum Mam chatkę na Świerczewie, więc czasami się tam pojawiam. Co do koloru, to możliwe, bo świecące latarnie mogły mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 i już po rybkach:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 No to widze ze rekordu dzisiaj nie bylo bo bys sie juz chwalil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 no nie, dziś ewidentnie nie szło co nie oznacza, że kiszka po całości...płocie po 25-30 cm:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Vario widzę dipowałeś interlagosy w czarny mat. miałeś rozgrzewkę w czwartek na mojej feldze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Pepin namiary doleciały? Pany ma ktoś na użyczenie interfejs LPG pod STAG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Pepin namiary doleciały? Pany ma ktoś na użyczenie interfejs LPG pod STAG? Ja mam i nawet leży u mnie w aucie w Poz ale niestety jutro zaraz po robocie wybywam do Sosnowca i będę dopiero w niedziele. W sumie sam muszę się podłączyć bo pika mi cholerstwo od przeglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi