rosool88 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 łobuzy co tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shymbii Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Dzięki Marcin, ale chodziło mi o zmianę barwy na 6000K i akurat na tę aukcję się natknąłem. Chciałem zaczerpnąć Waszej opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 ponoć 6000k dają bardziej niebieską barwę...ja mam 4300k i dają radę, mam zamiar zmienić soczewki na b8 i będzie jeszcze lepiej:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 przy 6000k jak pada deszcz to mało co widać, lepiej 4300k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shymbii Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Przy 4300K też niewiele widać w deszczu. W poprzednich autach miałem w soczewkach zawsze 5000-6000K i nie narzekałem. Zastanawia mnie jedynie rozrzut cenowy: od 45zł do 500zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 uważał bym na tańsze z uwagi na wrażliwe przetwornice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 hammerek ma ori zarniki, a jak zapytasz kogokolwiek tylko polecaja ori w 4300 barwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 ja w Audi miałem 4300 i w Mietku są 4300 w Lexusie miałem 6000k i czasami jechałem na wyczucie w chyba 100% OEMy są 4300k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 nie polecam tanich palników typu d1s , d3s bo zapłonnik jest w żarniku i potrafi zabić przetwornice. a valeo jest na to wrażliwe. co do barwy. oem'y są 4300k. ewentualnie o podwyższonej barwie 4800k i te moim zdaniem są naprawdę dobrym kompromisem pomiędzy wyglądem (barwą) i widocznością którą zapewniają na mokrym. z a hidami i ich barwą rożnie bywa. miałem hid 4300K a świeciły na niebiesko ja 8000K wiec wszystko zależy jakie hidy trafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 :hi:Powitać z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Gwerty co sądzisz o tym?? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/lampy-prawa-lewa-b6-bixenon-chrom-kompletne-ledami-a4-b8-dzienne-286817/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 jak z przetwornicami zasilającymi ledy to cena niezła. wygladają tez ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 kupno mnie nie isteresuję, raczej opinia kogoś kto się zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 wyglądają nieźle. ale można by pokusić sie o soczewki z b8. bo te z saaba są fajne świecą lepiej niż ori b6 ale do b8 trochę im brakuje. wyglądają fajnie zrobione. wnętrze pod ledy czysto ogarnięte. nie widać druciarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Audi Quattro sport zdjęcie z Top GEAR LIVE niedługo wrzucę więcej ---------- Post dopisany at 14:47 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ---------- TOP GEAR LIVE <-- sory za jakoś fot ale nie dało się normalnie fotografować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 arek czyli jednak byłeś w wawie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 arek czyli jednak byłeś w wawie?? No byłem byłem foto wrzuciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 I jak tam imprezka? Szwagier też był ale nie zdążyłem się podpytać. Pogoda ładna więc dziś udało mi się zrobić cały przód w autku czyli to co miałem w planach zrobić we wtorek - nowe amortyzatory , wahacze ( po demontażu okazało się że 3 z 8 były ok ) , łączniki stabilizatora , gumy na stabilizatorze - nie obyło się bez przygód bo na początku zamieniłem "banany" stronami i skapnąłem się przy zakładaniu kół kiedy myślałem że to koniec pracy , więc 1,5 godziny w plecy aż się ciemno zrobiło jak mnie małżonka zobaczyła to od razu stwierdziła że wyglądam jak ten z tyłu ( tzn taki brudny ) , miszcz drugiego planu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 I jak tam imprezka? Szwagier też był ale nie zdążyłem się podpytać.Pogoda ładna więc dziś udało mi się zrobić cały przód w autku czyli to co miałem w planach zrobić we wtorek - nowe amortyzatory , wahacze ( po demontażu okazało się że 3 z 8 były ok ) , łączniki stabilizatora , gumy na stabilizatorze - nie obyło się bez przygód bo na początku zamieniłem "banany" stronami i skapnąłem się przy zakładaniu kół kiedy myślałem że to koniec pracy , więc 1,5 godziny w plecy aż się ciemno zrobiło jak mnie małżonka zobaczyła to od razu stwierdziła że wyglądam jak ten z tyłu ( tzn taki brudny ) , miszcz drugiego planu: imprezka jak mega dla mnie super dałem linka do fot także możecie zobaczyć jakie cacuszka tam były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi