Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ja znajde 1 bv tez bede rezal. A na razie lipa... h&r za niskie i seryjne amory wytluklo...

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja wrzucam nowe amorki na przód + komplet wahaczy bo mi banany :decayed: wytłukło , łączniki stabilizatora też ( wszystko oryginały z fabryki ) , no i wracam na 1BA. Na pewno na zimę a potem się zobaczy , jak się znajdą chętni na sprężyny 1BE to je sprzedam

Opublikowano

Vanish do dywanów trochę zneutralizował zapach piwa, albo ja się do niego już przyzwyczaiłem. :wink:

Gdyby to było ostatnie piwo, to może bym wykręcił z dywanika. :grin: Teraz jakieś słabe te kapsle robią, że samo się pod fotelem otwarło. :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

gdzie jest Bart-s ... gdzie jest Bart-s...:wallbash::wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Urlopuje pewnie :decayed:

Opublikowano

a co z Musashi'm się dzieje :kox:

Już go z rok nie widziałem :kwasny:

Opublikowano

Urlopuje pewnie :decayed:

jutro mu pisze eske... ze go zaczynam nawiedzac po nocach...za ten moj xenon... bo pol roku w garazu lampy leza...

Opublikowano

https://www.facebook.com/stopzwolnieniom

---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 08:45 ----------

Jak ja znajde 1 bv tez bede rezal. A na razie lipa... h&r za niskie i seryjne amory wytluklo...

mam na sprzedaż 1BE od 3.0TDI ... pewnie mocniejsze niż Twoje seryjne od 2.0TDI

Sprawność amortyzatorów (badanie na felgach 18" i oponach 235/40)

przód L 40%

przód P 38%

tył L 45%

tył P 43%

Opublikowano

Slo napisz mi do się nr telefonu na PW lub ktoś kto ma, bo gdzieś przepiłem, :bry:

---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ----------

a tak przy okazji potrzebuje podpiąc się dziś pod kompa jest ktoś gdzieś dostępny?

Opublikowano

Pod wieczór ja jestem wolny.

Opublikowano
Opublikowano

Rafał masz kompa by się podpiąć? Mam trzy sprawy do zdiagnozowania:

1. Zapalająca się kontrolka ręcznego głównie przy skręcaniu kierownicą, miga i miga i po jakimś czasie sama przestaje i po chwili od nowa to samo. Płyn hamulcowy jest, klocki wszystkie są OK, masakra, ręce opadywują bo nie wiem o co kaman.

2. Zapalona kontrolka pomarańczowa lub jak kto woli żółta silnika, wszystko chodzi i gra, a jakiś błąd jest.

3. Radio, przeważnie gdy jest mokro lub wilgotno na dworze, gra, gra, gra i nagle jebut znikają napisy na wyświetlaczu, który się pali i słychać nie do zniesienie głośne brzęczenie jakby jakaś zwara była.

4. Wykasowanie kontrolki palącej się przepalonej żarówki.

No to by było na tyle ;)

Gdzie, kiedy i o której?

Opublikowano
:siema:

Grzegorz, da rade go podłączyć pod halo? :decayed:

tak.

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Rafał masz kompa by się podpiąć? Mam trzy sprawy do zdiagnozowania:

1. Zapalająca się kontrolka ręcznego głównie przy skręcaniu kierownicą, miga i miga i po jakimś czasie sama przestaje i po chwili od nowa to samo. Płyn hamulcowy jest, klocki wszystkie są OK, masakra, ręce opadywują bo nie wiem o co kaman.

2. Zapalona kontrolka pomarańczowa lub jak kto woli żółta silnika, wszystko chodzi i gra, a jakiś błąd jest.

3. Radio, przeważnie gdy jest mokro lub wilgotno na dworze, gra, gra, gra i nagle jebut znikają napisy na wyświetlaczu, który się pali i słychać nie do zniesienie głośne brzęczenie jakby jakaś zwara była.

4. Wykasowanie kontrolki palącej się przepalonej żarówki.

No to by było na tyle ;)

Gdzie, kiedy i o której?

W B6 szczerze ci powiem jeszcze nie grzebałem. Błędy odczytać itp to chyba raczej nie powinno być problemu. Co do kontrolki od przepalonych żarówek to kwestia przekodowania licznika. Robiłem to kiedyś u siebie w B5 ale tu też jest różnie. Ponoć w jednych licznikach można to wyłączyć w innych nie. Ja u siebie na przykład nie mogłem. Niby kodowałem go w ten sposób aby kontrolki nie było ale i tak działała. Ja u siebie ponieważ miałem swapa liczników i nie zamierzałem po prostu podłączać tej funkcji to w końcu zmasowałem kable żeby kontrolka się nie świeciła :decayed:

Jakby co to ja jestem na os. Kosmonautów. Kwestia jaka pogoda jeszcze będzie.

Opublikowano

E to dobrze ja jestem na os. Chrobrego więc rzut beretem podaj mi nr do siebie na PW mój to żadna tajemnica ;) 533 037 007 Jakub

Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:47 ----------

Juz jakiś czas myślałem nad naklejkami i coś takiego jest narazie:

To protopyt ale chce go udoskonalić żeby miało to ręce i nogi:

Co sądzicie ?

4qgq.jpg

Opublikowano

No nawet spoko wygląda. Ten znaczek po prawej musisz trochę poprawić, trochę lepiej wpasować tego orła czy tam gołębia :grin:

Opublikowano
  • Autor
No nawet spoko wygląda. Ten znaczek po prawej musisz trochę poprawić, trochę lepiej wpasować tego orła czy tam gołębia :grin:

Ja tego nie robiłem także wiesz.. Ale po prawej stronie coś wiążące się z Poznaniem jako stolicą Wlkp