Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

nuda nuda nuda :) Rosół w niedziele spot ?:naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cześć loty ;-):hi:

Opublikowano

Piotrek a Ty co porabiasz

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Piotrek a Ty co porabiasz
A no pracuje, ktoś musi :wink:

---------- Post dopisany at 13:19 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ----------

a co u ciebie Adamie.

---------- Post dopisany at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany at 13:19 ----------

Mam ładne felusie do sprzedania. Sorry ze tak na forum ale nie ma opcji wysyłki wiec dotyczy to tylko kogoś z wlkp kto może sobie po nie podjechać. Są to bbs 17 dedykowane do b8 czarne. W zestawie mam pierścienie centrujace jak by ktoś chciał je wcisnąć do b5

---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ----------

Vario jest w temacie tych feluni

Opublikowano

Ooo i w adamowie widziałem a4 avant z klubowymi ramkami ;)

---------- Post dopisany at 15:21 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ----------

Na PWR ;)

Opublikowano

stara gwardia sie pokazala :decayed:

witam Panowie :decayed:

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 15:56 ---------- Poprzedni post napisany at 15:47 ----------

2013_05_15_033.jpg to są te felgi

Opublikowano

wstawiaj fotki na imgur.com

widac je na tapatalku i mozna je powiekszac :wink:

Opublikowano

http://i.imgur.com/oxVNebM.jpg

---------- Post dopisany at 16:37 ---------- Poprzedni post napisany at 16:20 --------

---------- Post dopisany at 16:46 ---------- Poprzedni post napisany at 16:37 ----------

Proszę :wink:

---------- Post dopisany at 16:46 ---------- Poprzedni post napisany at 16:46 ----------

Proszę :wink:

Opublikowano

slicznie :wink:

ale:

gdy wstawiasz na forum skopiuj link w ramce : BBCode (message boards & forums)

wtedy widac fotki od razu na forum :wink:

tak jak tutaj:

DnKDFLh.jpg

---------- Post dopisany at 16:48 ---------- Poprzedni post napisany at 16:46 ----------

ja to jestem upierdliwy :)

ile wolasz za te felgi?

Opublikowano

dziękuję ze zrobiłeś to za mnie na przyszłość będę pamiętał :decayed:. za felusie chce 1200

---------- Post dopisany at 17:10 ---------- Poprzedni post napisany at 17:05 ----------

Niestety oponki do wymiany, znaczy na tor do palenia gum się nadają :grin:

---------- Post dopisany at 17:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:10 ----------

Kupione były ww Niemczech z salonowym autem, ja odkupilem je i używałem dwa sezony. Sprzedaje a6 wiec i letnie koła chce sprzedac

---------- Post dopisany at 17:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:19 ----------

Opublikowano
  • Autor

Panowie jutro ktoś pisze się na spota o 16 na KC-2 ?:whistling:

Opublikowano

Ja chętnie, ale to zależy o której wyjadę z Adamowa ;)

Opublikowano

Może ja.

Opublikowano

jeśli zorganizowalibyśmy spota w Adamowie to byłaby większa frekwencja niż w Poz :whistling:

Opublikowano

Pewnie tak ;) czas na bar Relax ;)

Opublikowano
dziękuję ze zrobiłeś to za mnie na przyszłość będę pamiętał :decayed:. za felusie chce 1200

---------- Post dopisany at 17:10 ---------- Poprzedni post napisany at 17:05 ----------

---------- Post dopisany at 17:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:10 ----------

Kupione były ww Niemczech z salonowym autem, ja odkupilem je i używałem dwa sezony. Sprzedaje a6 wiec i letnie koła chce sprzedac

---------- Post dopisany at 17:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:19 ----------

nie bierz tego do siebie, moze po prostu nie wiedziales :wink: a ja lubie porządek :decayed:

a z tymi felgami... troche sie ostatnio splukalem ale moze bym wrzucil 345 na przod :eusathink:tylko na zime trzeba by 17 wrzucic....

ogolnie polecam moda zmiany hamulcy na 320/288 bo torpedy nieziemskie ....

ja ze spota odpadam... ale wierzcie mi ze z mila checia bym zawital...

Opublikowano

nie bierz tego do siebie, moze po prostu nie wiedziales :wink: a ja lubie porządek :decayed:

a z tymi felgami... troche sie ostatnio splukalem ale moze bym wrzucil 345 na przod :eusathink:tylko na zime trzeba by 17 wrzucic....

ogolnie polecam moda zmiany hamulcy na 320/288 bo torpedy nieziemskie ....

ja ze spota odpadam... ale wierzcie mi ze z mila checia bym zawital...

Marcin w pracy jestes?

Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

nie :decayed:

---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ----------

a ty rano lecisz na wrzesnie?