nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Adaś Twojej nie da rady, za bardzo bym ją oślinił... ale sesje robi zona czy Ty? żona przecież mówił :gwizdanie: to na indywidualna sesje sie pisze ja juz zajalem kolejke :kox: :kox: widzialem... jestes zaraz po mnie
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Ekhmm "indywidualne" w znaczeniu foty samochodu a nie właściciela - na wszelki wypadek ubieram żonę w dres z kreszu
waarren Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 to ja też już spadam, bo kobita leży i przez sen zaczyna cuś do mnie mówić, pozdro 4 all
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Ekhmm "indywidualne" w znaczeniu foty samochodu a nie właściciela - na wszelki wypadek ubieram żonę w dres z kreszu bystre oko i tak wszystko wypatrzy... nawet spod kreszu :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 to ja też już spadam, bo kobita leży i przez sen zaczyna cuś do mnie mówić, pozdro 4 all zona stygnie, zupa czeka... no to zmykaj i do jutra
Adas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Ekhmm "indywidualne" w znaczeniu foty samochodu a nie właściciela - na wszelki wypadek ubieram żonę w dres z kreszu :naughty: :kox: :kox: :kox: :kox:
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 co to za umawianki :gwizdanie: jakie umawianki? narazie dostalem obietnice indywidualnej sesji... umowic sie pozniej umowie... np w jakis plener
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 No za 2 tyg. FOTO-SPOT, najpierw przyjadą A4-ki potem A3-ki a na koniec wlecą lustrzanki
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 No za 2 tyg. FOTO-SPOT, najpierw przyjadą A4-ki potem A3-ki a na koniec wlecą lustrzanki dobre dobre :polew:
tetis Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 co to za umawianki :gwizdanie: sam pewnie chętnie w kolejce sie ustawisz :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 też spadam chłopaki juz? Ty? niemozliwe... czyzbys faktycznie byl juz spakowany? :gwizdanie:
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 co to za umawianki :gwizdanie: sam pewnie chętnie w kolejce sie ustawisz :polew: :polew: nie prawda :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 00:16_________________________________________________ też spadam chłopaki juz? Ty? niemozliwe... czyzbys faktycznie byl juz spakowany? :gwizdanie: :polew: zbiera Ci się
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 No za 2 tyg. FOTO-SPOT, najpierw przyjadą A4-ki potem A3-ki a na koniec wlecą lustrzanki lustrzanki?
tetis Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 wszyscy do łóżek to i ja sie zmyje Dobranoc Panowie
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Musashi chyba naprawdę zasnął Rano pobudka. Teraz już naprawdę spadam. 3majcie się!
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 wszyscy do łóżek to i ja sie zmyje Dobranoc Panowie Musashi chyba naprawdę zasnął Rano pobudka. Teraz już naprawdę spadam. 3majcie się! dobranoc Pani i Panu
Rekomendowane odpowiedzi