Musashi Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Moja żonka dla odmiany nie zadowolona bo wspominam coś o felgac 19" a ta mi marudzi, że za duże ehh z tymi kobitami Zwłaszcza z takim, które dobrze czają temat
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Dobra Panowie idę w kimono bo rano mam trasę no i sparing z Kuredu Śpijta dobrze
Musashi Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Dobra Panowie idę w kimono bo rano mam trasę no i sparing z Kuredu Śpijta dobrze idziecie na cykora?
Musashi Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 dobrywieczór pusto na mieście i spalanie od Madasa do mnie 7,5L- normalnie nie może byc teoretycznie, silniki benzynowe z bezposrednim wtryskiem sa ekonomicznie zblizone do diesli[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 23:42_________________________________________________ Musashi olewa moje pisanie :gwizdanie: nie wiem co tam pisales. ale sie wstrzelilem i nie czytalem wstecz :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 23:43_________________________________________________ Musashi beda dzisiaj zdjecia ? beda beda, ale ciut pozniej
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 co tam chłopy pewnie poszli sie bawic dokładnie kilku poetów mi tu brakuje
Bart-S Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Mam trochę pracy po pracy Main comp zajęty ale odpaliłem notka żony i znów tu siedzę
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Mam trochę pracy po pracy Main comp zajęty ale odpaliłem notka żony i znów tu siedzę jednym słowem poświęcenie :notworthy:
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 ja bede lecial bo na 5 do roboty.. :hi: kurcze ale wcześnie wstajecie miłej nocki Adas
Bart-S Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 LOL, raczej charytatywność :>[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 00:03_________________________________________________Nite Adaś
Madas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 LOL, raczej charytatywność :> ważne że jesteś z nami ....na spocie nie odpuścimy Wam idziesz z nami na kawe do pani Marty
Adas Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 LOL, raczej charytatywność :> ważne że jesteś z nami ....na spocie nie odpuścimy Wam idziesz z nami na kawe do pani Marty no.. z zona idziecie :naughty: juz mnie nie ma :kox:
Rekomendowane odpowiedzi