Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 No do.... "exclusive" no w sumie tak znam to Exclusive :good: Bartek pytam ostatni raz co ze zlotem ?? :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 aaa właśnie, sry - rozmawiałem dziś z żonką... Madas sry, nie damy rady - na bank jesteśmy na spocie za 1,5tyg. ale Bukowina w tym roku odpada - za dużo na głowie teraz mamy... ;(
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 No do.... "exclusive" no w sumie tak znam to Exclusive :good: a Bart-S jedzie na bukowine ? :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 aaa właśnie, sry - rozmawiałem dziś z żonką... Madas sry, nie damy rady - na bank jesteśmy na spocie za 1,5tyg. ale Bukowina w tym roku odpada - za dużo na głowie teraz mamy... ;( wielka szkoda cholerka .... a letniego Wam nie odpuszcze
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 aaa właśnie, sry - rozmawiałem dziś z żonką... Madas sry, nie damy rady - na bank jesteśmy na spocie za 1,5tyg. ale Bukowina w tym roku odpada - za dużo na głowie teraz mamy... ;( to zdjac z glowy i jechac
Bart-S Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Rozważaliśmy to z Gośką ale 1. za późno się za to zabraliśmy, 2. nie damy rady wszystkiego pogodzić w czasie (przede wszystkim szkoła)
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 a letniego Wam nie odpuszcze :naughty ja tez :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 aaa właśnie, sry - rozmawiałem dziś z żonką... Madas sry, nie damy rady - na bank jesteśmy na spocie za 1,5tyg. ale Bukowina w tym roku odpada - za dużo na głowie teraz mamy... ;( to zdjac z glowy i jechac dobre :polew:
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Rozważaliśmy to z Gośką ale 1. za późno się za to zabraliśmy, 2. nie damy rady wszystkiego pogodzić w czasie (przede wszystkim szkoła) Gosia to Twoja zona ? :naughty:
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Rozważaliśmy to z Gośką ale 1. za późno się za to zabraliśmy, 2. nie damy rady wszystkiego pogodzić w czasie (przede wszystkim szkoła) Gosia to Twoja zona ? :naughty: a kogo niby ma być [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 00:06_________________________________________________ A letni kiedy? latem będzie raczej
Yelo Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 A letni kiedy? Zazwyczaj pod koniec sierpnia.
Patrykbor Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 aaa właśnie, sry - rozmawiałem dziś z żonką... Madas sry, nie damy rady - na bank jesteśmy na spocie za 1,5tyg. ale Bukowina w tym roku odpada - za dużo na głowie teraz mamy... ;( wielka szkoda cholerka .... a letniego Wam nie odpuszcze Nawet ja się postaram
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 ja tez juz zmykam spac... do jutra panowie
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 A letni kiedy? Yes, G is my wife to kiedy Gosia robi te indywidual sesje ? :polew:
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 ja tez juz zmykam spac... do jutra panowie do juterka
Patrykbor Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 ja tez juz zmykam spac... do jutra panowie nara
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 A letni kiedy? Yes, G is my wife to kiedy Gosia robi te indywidual sesje ? :polew: na letnim
Rekomendowane odpowiedzi