Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 A letni kiedy? Yes, G is my wife to kiedy Gosia robi te indywidual sesje ? :polew: na letnim jestem na TAK :naughty: :kox: :kox: :kox: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Na letnim dam Ci wycisk! no jak sam obiecales :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Rozważaliśmy to z Gośką ale 1. za późno się za to zabraliśmy, 2. nie damy rady wszystkiego pogodzić w czasie (przede wszystkim szkoła) Gosia to Twoja zona ? :naughty: to moze chociaz Gosia pojedzie
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Na letnim dam Ci wycisk! zawody w wyciskaniu ? cytryny ? czy co ?
Azunia Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Poczytałam, to tezra zmykam do spanka. Dobranoc panowie
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Rozważaliśmy to z Gośką ale 1. za późno się za to zabraliśmy, 2. nie damy rady wszystkiego pogodzić w czasie (przede wszystkim szkoła) Gosia to Twoja zona ? :naughty: to moze chociaz Gosia pojedzie bedzie miala dobra opieke :naughty:
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Rozważaliśmy to z Gośką ale 1. za późno się za to zabraliśmy, 2. nie damy rady wszystkiego pogodzić w czasie (przede wszystkim szkoła) Gosia to Twoja zona ? :naughty: to moze chociaz Gosia pojedzie bedzie miala dobra opieke :naughty: zapewne
Patrykbor Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 i co już wymiękacie widzę powoli :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 a na letnim zawsze sie znajdzie jakis ciekawy plener na sesje
Bart-S Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Madas jak to jest że Twojej żonki tak się nie czepiają :>
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 i co już wymiękacie widzę powoli :gwizdanie: poeta madas zapewne posiedzi do 1 :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 i co już wymiękacie widzę powoli :gwizdanie: no co Ty jeszcze nie
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Madas jak to jest że Twojej żonki tak się nie czepiają :> bylo minelo... :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 i co już wymiękacie widzę powoli :gwizdanie: no co Ty jeszcze nie no mam nadzieje
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Madas jak to jest że Twojej żonki tak się nie czepiają :> powiem tak mają pewne obawy .... na początku było to samo ...ale ich poustawiałem jak trzeba
Bart-S Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Madas jak to jest że Twojej żonki tak się nie czepiają :> bylo minelo... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi