Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 mamy raz w miesiącu A w kwietniu razem z Olsztynem :gwizdanie: i tak dobrze, byl czas ze w poznaniu nie bylo spotow przez pol roku coo dobrze że już inne czasy nastały Pamiętam spota, gdzie przyjechaliśmy z Ive i Peterem i spotkaliśmy się z ekipą z Poznania... W składzie Musashi. Dopiero później podjechały ze dwa inne auta. Ale od czegoś zawsze trzeba zacząć a tu taka reminescencja sprzed roku... http://www.a4-klub.pl/smf/spot_poznanski_803_oraz_1503_king_cross_poziom_2_zielony_godz1600-t16926.0.html;msg289101#msg289101 takie byly poczatki, spot 22 wrzesnia 2007, nastepny w lutym2008. a jak sie pojawialy niespotowe tematy w watku to łojesoo
Yelo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Jak się zaczęły na dobre pojawiać niespotowe tematy, to dostawaliśmy od niektórych op***l, że nie mogą znaleźć info o spocie
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 jestem normalnie jak wsiadlem do auta to oszalalee... 7,5 st na dworze a po drodze wzroslo do 8,5... normalnie wiosna idzie chyba tak, czuje to w... kosciach
Piechol Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 aż się łezka w oku kręci ;( ale rozbujaliście temat ładnie
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 jestem normalnie jak wsiadlem do auta to oszalalee... 7,5 st na dworze a po drodze wzroslo do 8,5... normalnie wiosna idzie chyba tak, czuje to w... kosciach Czas na zmianę felunku
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Jak się zaczęły na dobre pojawiać niespotowe tematy, to dostawaliśmy od niektórych op***l, że nie mogą znaleźć info o spocie po roku istnienia watku, stron wszystkich, było 35... :polew:
Yelo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Jak się zaczęły na dobre pojawiać niespotowe tematy, to dostawaliśmy od niektórych op***l, że nie mogą znaleźć info o spocie po roku istnienia watku, stron wszystkich, było 35... :polew: Czyli dwie wiadomości dziennie... A nie 200 :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 18:31_________________________________________________ jestem normalnie jak wsiadlem do auta to oszalalee... 7,5 st na dworze a po drodze wzroslo do 8,5... normalnie wiosna idzie chyba tak, czuje to w... kosciach Czas na zmianę felunku Felgi czekają na założenie... opon
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 jestem normalnie jak wsiadlem do auta to oszalalee... 7,5 st na dworze a po drodze wzroslo do 8,5... normalnie wiosna idzie chyba tak, czuje to w... kosciach Czas na zmianę felunku że co niby? zimowe mam, zakładać :polew: :polew:
Patrykbor Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zDiR7UxI8Ow zaczerpnięte ze strefy smiechu
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 jestem normalnie jak wsiadlem do auta to oszalalee... 7,5 st na dworze a po drodze wzroslo do 8,5... normalnie wiosna idzie chyba tak, czuje to w... kosciach Czas na zmianę felunku że co niby? zimowe mam, zakładać :polew: :polew: Hmmm no Ty może nie ale parę osób się znajdzie
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Marcin ja jak zaczalem pisac to byla osiemdziesiata ktoras strona
Yelo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Ja zastanawiam się, czy starać się jak najszybciej zmienić na letnie, bo zimówki słabawo wyglądają jak chodzi o bieżnik.
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Hmmm no Ty może nie ale parę osób się znajdzie np pepin, miesiac temu zimowy zapodał
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Ja zastanawiam się, czy starać się jak najszybciej zmienić na letnie, bo zimówki słabawo wyglądają jak chodzi o bieżnik. ja mam po ok 6mm ale w te sniegi w gorach to lepsze to niz prawie lyse letnie
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Marcin ja jak zaczalem pisac to byla osiemdziesiata ktoras strona haha a teraz... 80 w dwa dni
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Ja zastanawiam się, czy starać się jak najszybciej zmienić na letnie, bo zimówki słabawo wyglądają jak chodzi o bieżnik. U mnie też dylemat - muszę zmienić jak najszybciej aby móc odesłać jedną oponę do serwisu - przy 160km/h zaczyna mna trochę telepac A niby UG7+ takie dobre miałby być...
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 U mnie też dylemat - muszę zmienić jak najszybciej aby móc odesłać jedną oponę do serwisu - przy 160km/h zaczyna mna trochę telepac może się boisz prędkości
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Marcin ja jak zaczalem pisac to byla osiemdziesiata ktoras strona haha a teraz... 80 w dwa dni i to w kiepskie 2 dni
Rekomendowane odpowiedzi