Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 po zakupie audi, oprocz ksiazki serwsowej i instrukcji obslugi auta, w schowku znalazl ksiazke "co kazdy chlopiec wiedziec powinien" i nie wie jak przekonac wlasna babe do nowych felg chyba nie czytal ja swojej nie przekonywałem długo tylko zamówiłem i powiedziałem że będą za 3 dni i finito, trochę była zła ale jej przeszło ja też żony nie przekonuje ...sama się przekonuje jak już są na aucie
wentyl Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Ohh tylko o jednym... staż po ślubie mamy krótki - niecałe 3 lata, ale łaczny jest niezły - prawie 9 lat. No cóż dobraliśmy się dobrze to niezle... mam kumpla ktory byl z dziewczyna 9 lat... chajtnal sie w zeszlym roku ale po co biegać aż tak długo z dziewczyną,u nas był łepek co chodził 12 lat i dopiero sie chajtał :gwizdanie: :gwizdanie: ja i tak uwazam ze babom po slubie odpierd*** dlatego nigdy sobie nie dam smyczy zalozyc :gwizdanie: tak czy siak bez kobiet to by nam zostało miedzy drzwi i laczkiem z góry :kox:[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 21:08_________________________________________________ po zakupie audi, oprocz ksiazki serwsowej i instrukcji obslugi auta, w schowku znalazl ksiazke "co kazdy chlopiec wiedziec powinien" i nie wie jak przekonac wlasna babe do nowych felg chyba nie czytal ja swojej nie przekonywałem długo tylko zamówiłem i powiedziałem że będą za 3 dni i finito, trochę była zła ale jej przeszło ja też żony nie przekonuje ...sama się przekonuje jak już są na aucie no w końcu ktos -zawodowiec w tych sprawach
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 tak, madas to jest gość - on wie do czego tak naprawde służy bambino
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ja i tak uwazam ze babom po slubie odpierd*** dlatego nigdy sobie nie dam smyczy zalozyc :gwizdanie: tak czy siak bez kobiet to by nam zostało miedzy drzwi i laczkiem z góry :kox: zawsze tez mozna wyjsc na miasto zlowic jakas rybke
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ja z żoną mam jasny układ ona swoje i ja swoje .... co mogę poradzić że moje 10 razy droższe
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Ohh tylko o jednym... staż po ślubie mamy krótki - niecałe 3 lata, ale łaczny jest niezły - prawie 9 lat. No cóż dobraliśmy się dobrze to niezle... mam kumpla ktory byl z dziewczyna 9 lat... chajtnal sie w zeszlym roku z inna?
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 z laską za długo nie ma co latac ale za laskami mozna cale zycie
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 z laską za długo nie ma co latac ale za laskami mozna cale zycie takk ..ale z jedną za długo nie ..zmieniać czasem trzeba
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 To teraz mi powiedzcie która z tych ślicznych Pań na zdjęciach jest która... Tetis już ropoznaję ale reszta
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 To teraz mi powiedzcie która z tych ślicznych Pań na zdjęciach jest która... Tetis już ropoznaję ale reszta niech muszashi podpisze tak jak ja
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 a wlasnie... jest foto jedno wyzej niz Piechol na ktorym jest Wentylek z jakims gosciem... kto to?
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 To teraz mi powiedzcie która z tych ślicznych Pań na zdjęciach jest która... Tetis już ropoznaję ale reszta nieoczekiwana zmiana tematu
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 a wlasnie... jest foto jedno wyzej niz Piechol na ktorym jest Wentylek z jakims gosciem... kto to? jego kolega z Babimostu
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 To teraz mi powiedzcie która z tych ślicznych Pań na zdjęciach jest która... Tetis już ropoznaję ale reszta niech muszashi podpisze tak jak ja po co podpisywac, wazne ze piekne sa Panie, lepiej podziwiać Bart, jak przyjedziesz na spocika to musisz popytac ktora jest ktora
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Taaa i w papę dostanę Strzelam że pani w długich rozpuszczonych włosach to żona madasa
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Taaa i w papę dostanę Strzelam że pani w kucyku to żona madasa ale strachliwy, do odwaznych swiat nalezy
Rekomendowane odpowiedzi