nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Ok nikuś ale bronić się trzeba w tych trudnych kryzysowych czasach - za 1 zeta po mordzie można dostać a jak koleś zobaczy negocjatorkę to jest duża szansa, że odpuści temat teraz licze kazda stowe... rozrzad przede mna i przed zlotem... i w żaku też darmo nie daja hmm... przemilcze to
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 na dworze 7C :kox: :kox: poważnie to już wiosna puka do nas
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 KK Vario, lecę do garażu trochę pokleić - jak wrócę zerknę w PW... uciekasz już Tylko na chwilę
Suli Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Kochani, z przykrością zawiadamiam, że nie przyjadę do Poznania i nie dołączę do waszego wspólnego wyjazdu na zlot. Zbyt wiele komplikacji by to zrodziło... :gwizdanie: Musiałbym brać dodatkowy dzień wolny (z czym nie byłoby łatwo) do tego dochodziłby dodatkowy problem z noclegiem Poza tym pora, o której planujecie wyjazd jest zabójcza :polew: Ja się muszę wyspać , wypić , wypalić i dopiero po tym jak biały człowiek wyjechać Sami rozumiecie Jakby nie było - warsiafscy radni to najwięksia bandytierka :polew: http://www.youtube.com/watch?v=l3JaZjYrqR0
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 na dworze 7C :kox: :kox: poważnie to już wiosna puka do nas po zlocie wrzucam letnie buty i zawias 2 centy w dol
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 na dworze 7C :kox: :kox: poważnie to już wiosna puka do nas no, puk, puk, to ja wiosna
Iverson Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 heja jestem mądrzejszy z zakresu ekonomii produkcji , padam na ryj dobranoc
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Suli spoko wiadoma sprawa .... nocelg zawsze masz u mnie jak coś .... spotkamy się zatem na miejscu
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Poza tym pora, o której planujecie wyjazd jest zabójcza :polew: Ja się muszę wyspać , wypić , wypalić i dopiero po tym jak biały człowiek wyjechać ja to samo, taka pore ustalili, ze ja z nimi nie jade
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Poza tym pora, o której planujecie wyjazd jest zabójcza :polew: Ja się muszę wyspać , wypić , wypalić i dopiero po tym jak biały człowiek wyjechać ja to samo, taka pore ustalili, ze ja z nimi nie jade nie jedziesz
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 po zlocie wrzucam letnie buty i zawias 2 centy w dol dobry pomysl. czas na zmiany
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Suli ja mam to szczęście, że uchylam okno i popalam ale rozumiem, że nie jesteś desperatą Madas negocjatorki kupuję dla Kuredu Madas ja jestem tylko kibicem Kubicy i Adamka a Lech mi nie smakuje
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Poza tym pora, o której planujecie wyjazd jest zabójcza :polew: Ja się muszę wyspać , wypić , wypalić i dopiero po tym jak biały człowiek wyjechać ja to samo, taka pore ustalili, ze ja z nimi nie jade nie jedziesz rzucasz sie synek, a pozniej sie dziwisz [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 23:16_________________________________________________ heja jestem mądrzejszy z zakresu ekonomii produkcji , padam na ryj dobranoc teraz juz wiesz, ze produkcja musi byc ekonomiczna?
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Madas negocjatorki kupuję dla Kuredu Madas ja jestem tylko kibicem Kubicy i Adamka a Lech mi nie smakuje lech może Ci nie smakować ale szacuneczek do KOLEJORZA trza mieć ja też mega kibicuje Kubicy .... Adamkowi też i każdym walkom bokserskim i innym ....
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Dzisiaj miałem 9,5 stc i skakałem na gumach jak osioł czekam na letnie opony w końcu a zawaisu za dużo nie mam co zrzucać w dół [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 23:20_________________________________________________Madas uszanuj, że ja nie lubię piłki nożnej nie lubiłem i nie polubię that's all
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Dzisiaj miałem 9,5 stc i skakałem na gumach jak osioł to sie komfort nazywa
Yelo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Ja się chyba też powoli do spania wybieram :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi