Piechol Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 kurde, wychodzi na to, że nie dam rady na spota jutro przyjechać... ale 15.03 powinienem być który spot jest "tylko" dla tych co jadą do Bukowiny?
Adas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 kurde, wychodzi na to, że nie dam rady na spota jutro przyjechać... ale 15.03 powinienem być który spot jest "tylko" dla tych co jadą do Bukowiny? wlasnie to ten 15 Ja tez wtedy bede
Piechol Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 kurde, wychodzi na to, że nie dam rady na spota jutro przyjechać... ale 15.03 powinienem być który spot jest "tylko" dla tych co jadą do Bukowiny? wlasnie to ten 15 Ja tez wtedy bede fcuk...
Adas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 kurde, wychodzi na to, że nie dam rady na spota jutro przyjechać... ale 15.03 powinienem być który spot jest "tylko" dla tych co jadą do Bukowiny? wlasnie to ten 15 Ja tez wtedy bede fcuk... ale przeciez to w niczym nie przeszkadza wpadaj smialo
Piechol Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 no wpadnę, wpadnę ale już wiem, że będę dyskryminowany
Adas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 no wpadnę, wpadnę ale już wiem, że będę dyskryminowany co Ty, nikt nie jest :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 09:12_________________________________________________Ja Cie na poczatku troche zle zrozumialem, nie chodzi ze "tylko" dla tych co jada na bukowine, tylko zeby nie zabraklo tych ktorzy jada a reszta no to wjezdzac jak zawsze
Piechol Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 chodziło mi o zlot z jednym tematem przewodnim...
Adas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 chodziło mi o zlot z jednym tematem przewodnim... przewodni nie znaczy jedyny jak zawsze bedzie gadka o d*pie marynie :kox:
Azunia Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 co spamerzy?! :polew:[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 09:55_________________________________________________o pardon, poeci... :polew:
nike21 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 no wielka szkoda ale życie to niejebajka zycie to jebitwa dopiero co wrocilem do domku i ide spac... :gwizdanie: wieczorem mnie znowu nie bedzie ale postaram sie nadrobic lekture jak sie obudze... do wieczora zatem
Adas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Dzień dobry wszystkim [br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 10:44_________________________________________________czarnula naprawiona :kox: zaraz jade do ASO po nia :kox: :naughty: :naughty: :naughty:
kuredu Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 dzin dobry. adas na spotach nie gadamy o pupie marynie tylko o pupie maryni :gwizdanie:
Adas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 dzin dobry. adas na spotach nie gadamy o pupie marynie tylko o pupie maryni :gwizdanie: literowka :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi