fantastic Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Właśnie tam szperam tylko żebyś trafił w odpowiednią
Madas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Właśnie tam szperam tylko żebyś trafił w odpowiednią
kamosor Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Może jutro przyjadę z kobietą jeżeli tak to mogę sie sporo spóźnić w razie czego w której kafei będziecie?
Madas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Adas co podglądasz :gwizdanie: ciężko żyć beż forum co ??
Adas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Adas co podglądasz :gwizdanie: ciężko żyć beż forum co ?? pewnie coraz mocniej sie wciagam
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 W Golfie gniazdo to znajduje się na środkowej kolumnie, pod radiem a nad popielniczką, za zaślepką, którą delikatnie trzeba odciągnąć (wyjąć). Czesc Adas
Bart-S Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Może jutro przyjadę z kobietą jeżeli tak to mogę sie sporo spóźnić w razie czego w której kafei będziecie? A właśnie - jak wszystko pójdzie dobrze to jutro jesteśmy W Golfie gniazdo to znajduje się na środkowej kolumnie, pod radiem a nad popielniczką, za zaślepką, którą delikatnie trzeba odciągnąć (wyjąć). Czesc Adas A widzisz - podnosiłem popielniczkę pod radiem a to trzeba było "nad" szukać...
Musashi Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Bart-S zamieniasz A4 na VW4 ? LOL oczywiście że nie. Ojciec kupił sobie golfa i chciałem się podpiąć - hmm trochę wypiliśmy ale nie na tyle żeby gniazda nie znaleźć Może warto byłoby zajrzeć na forum VW ? po co? mamy swoje źródła poniżej panelu sterowania ogrzewaniem/klimatyzacja, jest zdejmowana klapka, pod nia znajduje sie wlasnie zlacze
Adas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 czesc Pawel [br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 21:23_________________________________________________lece cos sobie lyknac, do jutra
kamosor Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Bart-S zamieniasz A4 na VW4 ? LOL oczywiście że nie. Ojciec kupił sobie golfa i chciałem się podpiąć - hmm trochę wypiliśmy ale nie na tyle żeby gniazda nie znaleźć Może warto byłoby zajrzeć na forum VW ? po co? poniżej panelu sterowania ogrzewaniem/klimatyzacja, jest zdejmowana klapka, pod nia znajduje sie wlasnie zlacze No tak zajrzyj do encyklopedi ,albo zapytaj Musashiego
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Panowie TVP1[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 21:27_________________________________________________ale to pieknie pokazałes Musashi
Bart-S Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Bart-S zamieniasz A4 na VW4 ? LOL oczywiście że nie. Ojciec kupił sobie golfa i chciałem się podpiąć - hmm trochę wypiliśmy ale nie na tyle żeby gniazda nie znaleźć Może warto byłoby zajrzeć na forum VW ? po co? mamy swoje źródła poniżej panelu sterowania ogrzewaniem/klimatyzacja, jest zdejmowana klapka, pod nia znajduje sie wlasnie zlacze THX Musashi - nie mam więcej pytań Mmm Fast & Furious... to o nas?
kamosor Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Panowie TVP1[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 21:27_________________________________________________ale to pieknie pokazałes Musashi Już dawno uruchomiony
Pawel_Poznan Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 dzień dobry na wieczór weszystkim :hi: siema wentyl
Musashi Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Mmm Fast & Furious... to o nas? :evil: :evil:
Rekomendowane odpowiedzi