nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 i ja juz w pracy przy pysznej aromatycznej kawie
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Ive za tydzień będziesz na spocie niestety nie, w czwartek jadę do Tbg na weekend [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 08:24_________________________________________________Bartek , Kobe-szmata i Shaq zostali mvp , slam dunk wygrał koleś o wzroście 180cm , ale co robił to massakra , sam mecz , to lekka lipa z roku na rok co raz gorzej , parę fajnych akcji i tyle , Iverson pograł z 10 min ale zawsze lubię sobie obejrzeć tych " dziadków"
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 przeciez wczorajszy spot byl specjalnie dla Ive zorganizowany bo za tydzien mu nie pasuje... ktos tu ma zaleglosci w czytaniu
blind1 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 witam kolegow [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 08:40_________________________________________________iver jak tam twoje zdrowko?
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 a już w miarę lepiej - dziękuję , naprawiam się powoli , a Ty w germanii??
blind1 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 wlasnie od wczoraj,chetnie bym sie wybral z wami na spotale ale peszek musialem wracac do pracy
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 dzien doberek gdzieś Ty wczoraj zniknął :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Ive za tydzień będziesz na spocie niestety nie, w czwartek jadę do Tbg na weekend [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 08:24_________________________________________________Bartek , Kobe-szmata i Shaq zostali mvp , slam dunk wygrał koleś o wzroście 180cm , ale co robił to massakra , sam mecz , to lekka lipa z roku na rok co raz gorzej , parę fajnych akcji i tyle , Iverson pograł z 10 min ale zawsze lubię sobie obejrzeć tych " dziadków" Czyli nic nie straciłem... Ale dunki muszę obejrzeć (coś tam słyszałem o jakimś małym "lotniku" ) 3pt z tego co wiem wygrał rookie Rose z Chicago - czyli Kapono się nie obronił :gwizdanie: dzien doberek Cześć Musashi
blind1 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 licze ze musashi wklei jakies foty z tego spota to chociaz oko naciesze [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 08:59_________________________________________________nike
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 weźcie już przestańcie z tymi kapeluszami
blind1 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 musze uciekac do pracy milego dzionka wszystkim zycze
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 witajcie na forum dzidki co tam z rana banici
Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 a ja zaraz spadam do Gostynia,ale będzie kiepsko bo mgła u nas jak cholera u nas sloneczko swieci od rana a na niebie zadnej chmurki a ty gdzie wyjechałeś, u mnie same chmurki
Rekomendowane odpowiedzi