Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Musashi czy mam szansę na odpowiedź ? na???
Patrykbor Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/warminskomazurskie-b91.0/ a tu
Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 poniewaz nas nie lubi i vice versa [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 21:10_________________________________________________ nawet dla dwoch :cool1 a bo jak pszyjate to sie dzifnie na mnie paczata i wytrzeszczata ślipia i sie zafstycam ty sie naucz moze, cytować
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 poniewaz nas nie lubi i vice versa [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 21:10_________________________________________________ nawet dla dwoch :cool1 a bo jak pszyjate to sie dzifnie na mnie paczata i wytrzeszczata ślipia i sie zafstycam ty sie naucz moze, cytować nie naumiałem się jeszcze tobrze :polew:
Bart-S Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 zielony Sry, zgubiłem się - za fajne niunie w tym filmie
Patrykbor Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Zależy jaki film bo na Polsacie reklamy
kamosor Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Musashi czy mam szansę na odpowiedź ? na??? Wysłałem Ci 2x mejla ze zdjęciem tych nieszczęsnych manetek (z pytaniem czy ta na fotce ma sterownik kompa ,czy nie i czy w moim przypadku obsużyłaby tempomat) na pocztę którą mi podałeś ;(
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Haj, tablica wyczesana ale ja będę miał niebieski odblaskowy pasek za flaszkę też mogę innym zrobić, tj. flaszka za pasek
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Haj, tablica wyczesana ale ja będę miał niebieski odblaskowy pasek za flaszkę też mogę innym zrobić, tj. flaszka za pasek flaszka oranzady czy coca-coli? :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Może być gorzka pomarańczowa od Palikota
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ale pusta flaszka , pół pełna flaszka , czy pełna flaszka :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Może być gorzka pomarańczowa od Palikota takie rzeczy to tylko na Wiejskiej... trzeba pogadac z Kuredu on czesto jezdzi do stolycy...
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Palikot wykupił Polmos Lublin więc jak piję to tylko zwykłą od Palikota
kamosor Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Musashi czy mam szansę na odpowiedź ? na??? Wysłałem Ci 2x mejla ze zdjęciem tych nieszczęsnych manetek (z pytaniem czy ta na fotce ma sterownik kompa ,czy nie i czy w moim przypadku obsużyłaby tempomat) na pocztę którą mi podałeś ;( Wielkie dzięki za wyczerpującą odpowiedź Dobranoc wszystkim
Suli Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Czerwone :shocked: Wygląda na to, że cała ekipa z Poznania przyjedzie na tablicach wyjazdowych z Helmutowa Tylko nie zdziwcie się jak Was pozostali na zlocie będą pytać, czy te fury na handel ciągniecie :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :polew: :polew: :polew:
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Jak pisałem, ja będę miał niebieski pasek
Rekomendowane odpowiedzi