variocustoms Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Nie śpią pewnie szukają trufli gdzieś indziej
Musashi Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 wsuwam obiadek obiadek :mysli: obiadek czyli kolacja tak o 6 rano cos w tych klimatach
variocustoms Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Ale ja idę spać bo dostałem w tyłek zlekka dzisiaj i na oczy nie widzę. Kolorowych snów muminki
Musashi Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Ale ja idę spać bo dostałem w tyłek zlekka dzisiaj i na oczy nie widzę. Kolorowych snów muminki kolorowych
Bart-S Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Dobranoc Vario. Do jutra (hehe) A wszystkim obecnym - dobry wieczór.
Musashi Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Dobranoc Vario. Do jutra (hehe) A wszystkim obecnym - dobry wieczór. dobry wieczor
Bart-S Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Cześć Musashi... kurcze za dużo kabla ucieliśmy, muszę dorobić trochę przewodu do osłon przeciwsłonecznych Jutro rezam dalej. Jeszcze raz wielkie dzięki za kawał dobrej roboty - w niedzielę sie spikniemy i będziemy się rozliczać
Azunia Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Nic, ja też uciekam spać Dobranoc wszystkim do jutra
Musashi Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Cześć Musashi... kurcze za dużo kabla ucieliśmy, muszę dorobić trochę przewodu do osłon przeciwsłonecznych Jutro rezam dalej. Jeszcze raz wielkie dzięki za kawał dobrej roboty - w niedzielę sie spikniemy i będziemy się rozliczać jak za dużo? przecież zostało go tyle ile było w ori wiazce
Bart-S Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Z lewej strony przewód mimo wszystko jest krótszy - kończy się razem z podsufitą a tam trzeba jeszcze trochę przeciągnąć na słupek A do wnęki w którą wchodzi mocowanie przesłony. Żaden problem jutro utnę przewód i dolutuję z tego co nam zostało Najtrudniejsza robotę zrobiłeś - teraz to już tylko kosmetyka
Bart-S Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 "I'm still standin' " Ten to jest ale... Musashi po ile godzin Ty śpisz?
Iverson Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Tam gdzie Chuck Norris mówi dobranoc, M mówi dzień dobry. M jest lepszy od Chucka Norrisa , bo tylko on potrafi spać z otwartymi oczami.
Pawel_Poznan Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 siema juz na nogach ja wczoraj połozylem sie spac o 17.30 :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi