fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 jadę na zakupy z żoną bo nic w lodówce nie mamy .... forum nas wykończy :gwizdanie: :decayed: też wam tylko echo w lodówcew zostało u nas też na śniadanie dzisiaj ogóra kiszonego z kawą miałem
Bart-S Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Jatam nic nie jem... forum i garaż utrzymują mnie przy życiu
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam kolegów i koleżanki powitać prezesa [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 09:57_________________________________________________dobra Pany uciekam na przegląd do AP
Bart-S Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam kolegów i koleżanki powitać prezesa [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 09:57_________________________________________________dobra Pany uciekam na przegląd do AP HF & GL Kuredu
Pepin Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a ja żyję miłością do żony :> ciekawe czyjej
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam kolegów i koleżanki czesc Sławek
Ataga Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a ja żyję miłością do żony :> ciekawe czyjej A ty do swojej :mysli:
Pepin Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a ja żyję miłością do żony :> ciekawe czyjej A ty do swojej :mysli: ja jadłem kanapki PS. Pan Hilary po śląskiemu: Loto, tyro pan Hilary, do dekla mu piere Bo kajś ten boroczek posioł swoi brele. Szuko w galotach, kabot obmacuje, Przewraco szczewiki, psińco znajduje. Bajzel w szranku i w byfyju Tera leci do antryju. “kurde” - woła - “kurde bele! Ktoś mi rombnoł moi brele!” Wywraco leżanka i pod nią filuje, Borok sie wnerwio, gnatow już nie czuje. Sztucho w kachloku, kopie w kredynsie, Glaca spocona, caly się trzynsie. Pieroński brele na amyn kajś wcisnyło Za oknym już downo blank sie sciymniło Do zrzadla oroz zaglondo Hilary- Aż mu po puklu przefurgły ciary. Spoziyro na kichol, po łepie sie puko, Bo znejdly sie brele - te, co tak ich szukoł. Czy to ni ma gańba? - Powiydzcie sami, Mieć brele na nosie a szukać pod ryczkami Wersja bliższa Wildzie i Dębcowi ;-) Loto pun Hilary jak oszalały Bo gdzieś mu sie bryle zadziały Sprawdziuł kiejdy łod surduta Eknuł do prawygo i lewygo buta Pod leżankum na leżance Wew antreji w łod kielochów szklance Gmyro wew szafach i wew kuminie Łyn nie popuści jak mu co zginie Brechsztangum wydar deski dwie wew podłodze Już do szkiołów dzwuni wew wielki trwodze Oż nagle szpycnuł się wew lusterko Łyn nie doł wiary wiync znowyk zerko Łokazało się co rychtyk unygo bryle Ciyngiym na kluku mioł nu i tyle
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 dzien dobry [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 10:43_________________________________________________ Nie no koniec tej walki na dziś - system mogę postawić jutro, ważne że graty poskładane i padaka się podnosi to prawie tak jak u mnie .. znajomy chcial to kupiłem i składam .. z ENGTX285 GeForce GTX 285 1GB DDR3 na pokładzie .. ta grafika kosztuje więcej niż ja na komputer bym wydał w całości Pepin ja ze swojej strony nie widzę sensu pakowania się w takie grafy - nie lepiej kupić z głową coś z zajebistą proporcją ceny do wydajności? Propozycja ATI (dość wiekowa już zresztą) jest cały czas ciekawa - 4850 lub 4870 i wszystko śmiga jak trzeba, max detale, hi-res. Wydatek rzędu 600zł. Jeśli resztę sprzętu dobierzesz pod tym kątem - wyjdzie naprawdę fajna jednostka za jakieś 2,5k. Nie ma sensu przepłacać za nowinki dokldanie, nie ma sensu przeplacac za karte, ktora po 3 miesiacach bedzie kosztowala polowe...
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 czesc wszystkim jakie samopoczucie w piatkowy poranek? :> siema głowa boli po studenckim czwartku i nie zaprosiles? :kox:
Piechol Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 czesc wszystkim jakie samopoczucie w piatkowy poranek? :> siema głowa boli po studenckim czwartku i nie zaprosiles? :kox: to było w Tubie, impreza ogólnie słaba, ale mnóstwo znajomych z uczelni i suma sumarum nie było źle
Pepin Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 dokldanie, nie ma sensu przeplacac za karte, ktora po 3 miesiacach bedzie kosztowala polowe... i tak i nie ... czasem ktoś chce coś mieć .. jeden kupuje nową bajerancką kartę inny bajerancki nowy samochód poczekasz 3 miesiące to będzie kolejny lepszy model i co znów czekać ... albo EURO podskoczy 30% i cena się nie zmieni
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 hej o czym tak debatujecie ja po zakupach trochę lżejszy portfel ... ale lodówka się odrobine zapełniła .... polecam dzisiaj spacerki w taka pogodę aaa i cześć wszystkim dojszłym
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 dokldanie, nie ma sensu przeplacac za karte, ktora po 3 miesiacach bedzie kosztowala polowe... i tak i nie ... czasem ktoś chce coś mieć .. jeden kupuje nową bajerancką kartę inny bajerancki nowy samochód poczekasz 3 miesiące to będzie kolejny lepszy model i co znów czekać ... albo EURO podskoczy 30% i cena się nie zmieni no tyle ze nowy bajerancki samochod, np lambo, po wyjezdze z salonu zyskuje na wartosci a grafika... a kategoria cen jest analogiczna [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 11:18_________________________________________________ hej o czym tak debatujecie ja po zakupach trochę lżejszy portfel ... ale lodówka się odrobine zapełniła .... polecam dzisiaj spacerki w taka pogodę aaa i cześć wszystkim dojszłym sam dojszles
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Pepinek fajne wierszyki zapodałeś ...już sobie wkleiłem do notesika .... bo rozumiem że to dla mnie i Deszczyka było
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 czesc Madasku ja spaceruje na koniec parkingu jak ide zapalic... ale pogoda faktycznie idealna do spedzenia na swiezym powietrzu
Rekomendowane odpowiedzi