Piechol Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 zaraz kumpel Mnie zawozi do szkoly a Ty w wakacje do szkoły chodzisz?
fantom89 Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 zaraz kumpel Mnie zawozi do szkoly a Ty w wakacje do szkoły chodzisz? Ja też jeszcze chodzę ale na egzaminy tylko
Piechol Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 zaraz kumpel Mnie zawozi do szkoly a Ty w wakacje do szkoły chodzisz? Ja też jeszcze chodzę ale na egzaminy tylko to strasznie długo, ja miałem ostatni 15 czerwca
fantom89 Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 a co tu dzisiaj od rana słychać Po staremu chyba Większość pewnie gdzieś nad jeziorkiem odpoczywa
Adas Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 :hi: zaraz kumpel Mnie zawozi do szkoly a Ty w wakacje do szkoły chodzisz? tylko w wakacje tylko na sesje
Adas Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 na grila się zbierać powoli niedlugo wyjezdzam
Madas Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 na grila się zbierać powoli niedlugo wyjezdzam a jutro na spcik też wpadniesz? ?
Adas Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 na grila się zbierać powoli niedlugo wyjezdzam a jutro na spcik też wpadniesz? ? nocuje tam pod namiotem [br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 15:04_________________________________________________ok lece, bo musze jeszcze do sklepu wpasc
Tomeks Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 elo pyry :gwizdanie: jak tam u was z pogodą,bo nie wiem czy golić nogi
Iverson Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 elo pyry :gwizdanie: jak tam u was z pogodą,bo nie wiem czy golić nogi jak masz ładne rajstopki do założenia , to ogol
Madas Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 elo pyry :gwizdanie: jak tam u was z pogodą,bo nie wiem czy golić nogi pogoda pikna słońce świeci i mam nadzieję że tak zostanie jeszcze z 2 tygodnie ... więc śmiało możesz golić nogi
Piechol Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 ale masakryczna burza przeszła zdążyłem tylko wejść do chaty i sru...
Piechol Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 u mnie susza :slina: to browarka strzelić trza
Rekomendowane odpowiedzi