Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tuningiem sie zajmuja, na tych amorach zejdzie o 35-40 mm w ziemie a zaplacilem za kaplet amory+sprezyny 314 euro[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 21:00_________________________________________________chyba nie bede haczyl o ziemie :naughty:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tuningiem sie zajmuja, na tych amorach zejdzie o 35-40 mm w ziemie a zaplacilem za kaplet amory+sprezyny 314 euro

no to nieźle :good: ja mam s-line -25 i jeździ sie o niebo lepiej niż serią u Tetis

Opublikowano

wiesz co wydaje mi sie ze nawet w need for speed widzialem reklamy tej firmy, mam katalog wiec moze znajde linka do nich to ci go zapodam

Opublikowano

:bry:

:hi:

ale masz duuuuuuży transparent :naughty:[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 21:05_________________________________________________

wiesz co wydaje mi sie ze nawet w need for speed widzialem reklamy tej firmy, mam katalog wiec moze znajde linka do nich to ci go zapodam

oki :)

Opublikowano

dobrze że chociaż transparent...jest duży :polew: :polew:

:)

Opublikowano
www.fk-automotive.com jeszcze nie bylem na tej stronie firma atu zaopatruje sie w czesci u nich wiec maja wszystkie tuv [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 21:10_________________________________________________czesc Aga :wink4:
Opublikowano

spadam bo mi bateria w laptopie siada. trzymajcie sie

Opublikowano

Madasek mi ten podpis zrobil :wink4:[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 21:16_________________________________________________dla mnie dobry w r... :good:[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 21:17_________________________________________________pewnie na stronie www.atu-tuning.de znajdziecie wiecej bo tamta stronka zjakas dziwna mi sie wyswietlila

:gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 21:20_________________________________________________sam sklep atu mam pod nosem wiec naprawde wszystko dla autka mozna wymarac[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 21:21_________________________________________________www.atu.de[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 21:22_________________________________________________wszyscy uciekli :mysli:?[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 21:31_________________________________________________chyba przynudzam :disgust:[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 21:32_________________________________________________spadam pod prysznic i do wyra, milego wieczorka zycze

Opublikowano

co tam wieczorkiem :naughty::wink4:

Opublikowano

Znowu wpadam i nikogo niema :wink4:[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 22:16_________________________________________________Pozdrówka chłopaki i dziewczyny :naughty:

kurcze akurat poszedłem sobie żarko zrobić :kwasny:

Opublikowano

blind11111220 za mocno rozciągnięte są zdjęcia w podpisie :)

Tak powinny wyglądać:

1. http://i27.tinypic.com/2wdzyvn.jpg

2. http://i28.tinypic.com/wl3bk.jpg

Co prawda są mniejsze ale naturalnie wyglądają.

one dokładnie tak wyglądają z tym że jak się zmieni rozmiar to się rozciągają ... inne foto jakby było to może wtedy :mysli:[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 22:54_________________________________________________no to dobranoc :wink4:

Opublikowano

Dobranoc ALL :)

dobranoc :witch1: