ohkyomoon Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Ale jestem zj**...y. Ale dostałem ciekawe zlecenie. Dyrektorka pewnej szkoły, chce monitorować pewnego nauczyciela u siebie w gabinecie.Kurde dosłownie istny "big brother".
Madas Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Ale jestem zj**...y. Ale dostałem ciekawe zlecenie. Dyrektorka pewnej szkoły, chce monitorować pewnego nauczyciela u siebie w gabinecie.Kurde dosłownie istny "big brother". a można tak ... znaczy czy prawo na to pozwala ... myślę że nie morning pyszczki hay [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 20:06_________________________________________________ ziomki yo
Piechol Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Ale jestem zj**...y. Ale dostałem ciekawe zlecenie. Dyrektorka pewnej szkoły, chce monitorować pewnego nauczyciela u siebie w gabinecie.Kurde dosłownie istny "big brother". a można tak ... znaczy czy prawo na to pozwala ... myślę że nie o tym samym pomyślałem...
Azunia Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Madas zbóju :gwizdanie: czemu zgadnij....
ohkyomoon Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Ale jestem zj**...y. Ale dostałem ciekawe zlecenie. Dyrektorka pewnej szkoły, chce monitorować pewnego nauczyciela u siebie w gabinecie.Kurde dosłownie istny "big brother". a można tak ... znaczy czy prawo na to pozwala ... myślę że nie morning pyszczki hay [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 20:06_________________________________________________ ziomki yo Prawo jest takie, że osoba inwigilowana powinna o tym wiedzieć i się na to zgodzić, zawsze to uświadamiam klientowi. Niestety większość klientów, mówiąc dosadnie, to: "olewa"
nike21 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 http://demotywatory.pl/334804/Masz-wade-wymowy
Madas Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Madas zbóju :gwizdanie: czemu zgadnij.... a nie wiem
Szula298 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Kurcze tutaj coś się dzieje a nie jak w poprzednik klubie jak byłem audi 80 to żeby coś yczarowac to raz na rok jakis zlocik był a żeby sie ktoś odezwał w dziale wielkopolska to chyba święto jakieś było typu gwiazda. Widze że wy stanowicie zgraną i mocną ekimpe i mam nadzieje że mnie przyjmieciedo siebie... :decayed:niestety na ten zlot nie moge przyjechać bo będe w pracy ale mam nadzieje że na kolejny mi sie uda dojechać...
Azunia Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 niestety na ten zlot nie moge przyjechać bo będe w pracy ale mam nadzieje że na kolejny mi sie uda dojechać... chyba chciałeś powiedzieć spot, bo zlot to będzie dopiero ogólnopolski
nike21 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 męcząco a jak tam biznes sie rozpoczal? [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 21:04_________________________________________________spadam do wyra bo jutro o 6 pobudka narka
Bart-S Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Nikuś się zawija a ja się przywitam BRY!
variocustoms Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Siemka, ja ujowego wczorajszego dnia miałem kontynuację, jadąc rano do pracy zdarzyło mi się to: przy 130 km/h mi się Lex wysrał, rozjewało wiatrak i odłamki rozerwały 2 węże od chłodnicy, obudowę filtra itp. czekałem 2 godz. na lawetę bo miałem od chaty 35 km, potem pojechałem do Gorzowa Wlkp. po klamoty bo facio miał w dobrej cenie, generalnie shity luck ala Kubica, nie mówię o tym, że stałem w korkach żeby wyjechać z Poznania 1,5 godziny BTW wczoraj 5 godzin walczyłem z tym shitem !!!!
variocustoms Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Stałem przed Psarami więc blisko Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi