fantastic Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 dzięki za płytki panie - jutro będe instalował
Bart-S Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Ty no masz - instrukcję zrobiłem tylko zapomniałem wysłać Maciek - dzwoniłem. Nie miał czarnych - mam dzwonić za 2 tyg. BTW - jak tam chłodnica
fantastic Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 jutro lete do zbąszynia po graty do cytryny i będe tam przejeżdzał przez tą jego wioche, tak sie zastanawiam czy nie wiechać i nie zwąchać czy czasem nie ma jakichś ekstra part-sów
Madas Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 uciekam do wyrka .... trzymajcie się chłopaki
Bart-S Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Dobranoc Adaś - do jutra Kurcze przejechałbym się chętnie ale nie pasuje mi jutro za bardzo. Ale wjechać możesz Mam podać listę poszukiwanych sprzętów?
fantastic Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 uciekam do wyrka .... trzymajcie się chłopaki branoc panie[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 23:43_________________________________________________ Dobranoc Adaś - do jutra Kurcze przejechałbym się chętnie ale nie pasuje mi jutro za bardzo. Ale wjechać możesz Mam podać listę poszukiwanych sprzętów? dawaj
Bart-S Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 - tuner tv - webasto - czarny słonecznik z pilotem + sterownik homelink - lusterko zewn. pełna opcja (składane, grzane, fotochrom, obsługa memo) - moduły drzwi kierowcy i pasażera (końcówki 801/802) - czarne lusterko wewn. (fotochrom z włącznikiem) - czarny tunel bez uchwytu na tel. - wiązki elektryczne tapicerki drzwi razem z lampkami czerwoną i białą (dla wszystkich drzwi) - czarna podświetlana klamka pasażer przód/pasażer lewy-tył - zespół przełączników memo - moduł komfortu z końcówką BD No i na koniec fotele w pełnej elektryce (minimum kubły) skóra+alcantara (fotele z pakietem oświetlenie i schowkami - kanapa grzana z podłokietnikiem na kubki, tapicerka drzwi z pakietem oświetlenie + baaardzo mile widziane rolety z tyłu - oczywiście wariant Avant). Jak się trafi S-Line albo Recaro też dobrze BRB
fantastic Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 zaraz zrobię wydruk bo zapamiętać cały ten majdan to masakra [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 23:53_________________________________________________o co chodzi z tym modułem drzwi i kierowcy ??
Bart-S Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Druknij jeszcze raz - dopisałem jeszcze trochę Z fotelami zaczyna mi się palić powoli - do grudnia mam czas aby wymontować swoje. Silniczek szyb - obsługuje też inne funkcje - u mnie siedzi 801B/802B - ten nie ma wszystkich funkcji, 801/802 ma.
fantastic Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Druknij jeszcze raz - dopisałem jeszcze trochę Z fotelami zaczyna mi się palić powoli - do grudnia mam czas aby wymontować swoje. Silniczek szyb - obsługuje też inne funkcje - u mnie siedzi 801B/802B - ten nie ma wszystkich funkcji, 801/802 ma. inne funkcje poza podnoszeniem szyby ?? no rozmawiaj do mnie co dokładnie ??
Bart-S Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Moduł w drzwiach to nie tylko silnik ale także prezkaźnik. Mój moduł obsługuje sterowanie lusterkiem i podgrzewanie oraz (częściowo) fotochrom - brakuje funkcji składania lusterek i chyba dodatkowych sygnałów do memo. 801/802 ma to wszystko.
Szula298 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 jutro lete do zbąszynia po graty do cytryny i będe tam przejeżdzał przez tą jego wioche, tak sie zastanawiam czy nie wiechać i nie zwąchać czy czasem nie ma jakichś ekstra part-sów No to zapraszam ja jestem ze Zbąszynia...
blind1 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 witam wszystkich [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 08:53_________________________________________________znow tlok [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 08:54_________________________________________________ siema jestes Michu jeszcze?
blind1 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 czesc Wojtek [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 09:02_________________________________________________co tam nowego w tym pieknym kraju ?
Piechol Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 w sumie nic oprócz ah1n1 słoneczko świeci dziś
blind1 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 grypa jak grypa tylko troszke zmutowana, u mnie leje z nieba [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 09:06_________________________________________________musze sie zawijac do pracy, a chce mi sie ....... [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 09:07_________________________________________________milego dzionka Wojtek, do pozniej
Rekomendowane odpowiedzi