wentyl Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 A co to się stało, bo ja najwyraźniej nie na czasie jestem? a nic tylko facet wjechał mi w dupe auta i trzeba je zrobić
Młodzik Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 A co to się stało, bo ja najwyraźniej nie na czasie jestem? a nic tylko facet wjechał mi w dupe auta i trzeba je zrobić no właśnie wentylkou! i jak tam autko??
karolowoj Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 kurcze panowie taki zlocik mnie ominie dopiero co kupiłem autko i koło poniedziałku bede mógl zaczac rejestrować, ale nastepnym razem musze sie pojawic Powiem wam, że mam wielkie nadzieje, że należenie do takiego klubu to w pewnym sensie jakieś wyróżnienie tak mi się przynajmniej wydaje co sadzicie o tym
Iverson Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Bądź czynnym uczestnikiem ,życia tego Klubu , a zobaczysz jak jest fajnie
Piechol Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Powiem wam, że mam wielkie nadzieje, że należenie do takiego klubu to w pewnym sensie jakieś wyróżnienie tak mi się przynajmniej wydaje co sadzicie o tym ja od kiedy należę do klubu czuje się lepszym człowiekiem, definitywnie
nike21 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 flaszeczke czas zaczac jesli sie ktos wybiera na gielde jutro to bede u ziomka na tartaku od ok 9-10 :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 co tam slychac ciekawego? kiedy parapetówa ?? raczej półkówa
fantastic Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 ooo co tam słychać Panie78 [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 21:54_________________________________________________ co tam slychac ciekawego? kiedy parapetówa ?? raczej półkówa jak zwał tak zwał - 1 jest pewne postawić by wypadało
kuredu Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 kiedy parapetówa ?? no niestety na next sobote nie dam rady, i start 21listopada wiec za 2 tyg, solarium rusza za tydzień
fantastic Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Patrz Nikuś jak cicho siedzi, chce sie wymigać :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 21:59_________________________________________________zwracam honor [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 22:00_________________________________________________ kiedy parapetówa ?? no niestety na next sobote nie dam rady, i start 21listopada wiec za 2 tyg, solarium rusza za tydzień w niedzie spot w KC - wpadnij na kawkę z Paulą to pogadamy
kuredu Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 bede w poznnaiu 23 listopada bo Paula ma obronę na uczelnie ale bede raczej tylko kilka godzin i wracam szybko na lublin
miron78 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 ooo co tam słychać Panie78 [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 21:54_________________________________________________ co tam slychac ciekawego? kiedy parapetówa ?? raczej półkówa jak zwał tak zwał - 1 jest pewne postawić by wypadało bida jak zawsze spoko - jakoś leci
fantastic Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 bede w poznnaiu 23 listopada bo Paula ma obronę na uczelnie ale bede raczej tylko kilka godzin i wracam szybko na lublin no to niestety sie nie zobaczymy bo ja 18.11 do pracy spadam na miesiąc[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 22:04_________________________________________________ hyhy co taki ucieszony z życia był czy cuś
kuredu Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 no szkoda, ale ja pewnie nie bede mial czasu sie z kimkolwiek zobaczyc
Rekomendowane odpowiedzi