Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co tu za szydera idzie ze mnie :evil:

[br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 20:20_________________________________________________tak na poważnie,

FIS mi pokazał z trasy na spota starą dwójką 5,8 ale całą drogę na tempomacie przy 120km/h ale nie chciałem wam już przykrości robić :decayed:

to spalanie w profilu jest po wyjechaniu całego zbiornika na autostradzie w niemczech z prędkością 130-150km/h cały czas na tempomacie ofkors

:kox::decayed:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja się dzisiaj napracowałem, umyłem i poodkurzałem Lexa, okazało się, że jakiś jeleń odczepił przewód podciśnienia a jest ich tam kilka i dlatego pewnie od dołu auto nie ciągnęło i paliło jak smok, już jest dużo lepiej, kat jeszcze czeka na wywalenie i może świece na wymianę, no i klimę odgrzybiłem :)

Opublikowano
:siema: z rana :)
Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi: doberek z ranca[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 09:05_________________________________________________jeszcze dzis do roboty musze smigac a chce mi sie jak ...... :kwasny:[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 09:10_________________________________________________sppadam, milego dzionka
Opublikowano
:hi: bobry
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

duluki zrobiłeś fure już ??

Opublikowano

siema :>

Ja się dzisiaj napracowałem, umyłem i poodkurzałem Lexa, okazało się, że jakiś jeleń odczepił przewód podciśnienia a jest ich tam kilka i dlatego pewnie od dołu auto nie ciągnęło i paliło jak smok, już jest dużo lepiej, kat jeszcze czeka na wywalenie i może świece na wymianę, no i klimę odgrzybiłem :)

to jednak go reanimujesz?

Opublikowano

siemka :)

Nikuś gadałem dzisiaj z Jackiem i się pytał na jakim oleju jeżdżę, ja mówię że na Motulu, a on że ludzie ostatnio po przesiadce na niego skarżą się, że im coś "klekocze" (ale mówił chyba o 2,5 tdi)... Ciekawe czy to zbieg okoliczności tylko :mysli:

Opublikowano

Nikuś gadałem dzisiaj z Jackiem i się pytał na jakim oleju jeżdżę, ja mówię że na Motulu, a on że ludzie ostatnio po przesiadce na niego skarżą się, że im coś "klekocze" (ale mówił chyba o 2,5 tdi)... Ciekawe czy to zbieg okoliczności tylko :mysli:

bo klekot to klekot :kox::decayed:

Opublikowano

bo klekot to klekot :kox::decayed:

:ssij::decayed:

Opublikowano
Opublikowano

mcm00 byłem u Ciebie w firmie bez zapowiedzi 9go .. ale gdzieś żeś pojechał :P

Opublikowano

mcm00 byłem u Ciebie w firmie bez zapowiedzi 9go .. ale gdzieś żeś pojechał :P

no cóż, było dryndać by my sie gdzie znaleźli :decayed:
Opublikowano

mi cos zaczal glosniej chodzic... zmieniam teraz na mobila :good:

Opublikowano

:gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

mi cos zaczal glosniej chodzic... zmieniam teraz na mobila :good:

a mi tam 1szy raz (3cia wymiana oleju od kwietnia 2008) wydaje się że autko po wymianie oleju i filrów jakieś lepsze ... a wczoraj wymieniłem płyn hamulcowy na też MOTUL .. 5.1

Opublikowano
:bry: witka[br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 10:31_________________________________________________wstawac spiochy :decayed:
Opublikowano

wstawac spiochy :decayed

A kto tu niby śpi? :mysli:

:hi::decayed: