Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wpadniecie ?

Jeśli znajdzie się dla nas miejsce i jesteśmy mile widziani :gwizdanie: :wink4: to możliwe że tak, jednak muszę najpierw znaleźć nową nianię dla Anety
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"SPOT NIEDZIELA 28 LISTOPAD GODZ 16.00"

Niedziela to 29 listopada :wink4:

Opublikowano

Adas popraw :decayed:

Opublikowano

wpadniecie ?

Jeśli znajdzie się dla nas miejsce i jesteśmy mile widziani :gwizdanie: :wink4:to możliwe że tak, jednak muszę najpierw znaleźć nową nianię dla Anety

spokojnie .... miejsca jest dla wszystkich :good:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 18:05_________________________________________________

Adas popraw :decayed:

aha spoko ...chory jestem :embarrassed:

Opublikowano
:hi: Wam
Opublikowano

co tam sasiad?

Opublikowano

co tam sasiad?

a nic ciekawego, za*eb na uczelni mam :disgust: muszę wymyślić "ciekawe zadanie z dominacji stochastycznej" :kox::polew:

Opublikowano

co tam sasiad?

a nic ciekawego, za*eb na uczelni mam :disgust: muszę wymyślić "ciekawe zadanie z dominacji stochastycznej" :kox::polew:

sciagnij jakis film przyrodniczy z SM :kox::polew: :polew:

a co z ta krata? bos mnie poszczul i cisza :cool1:

Opublikowano

a co z ta krata? bos mnie poszczul i cisza :cool1:

no cisza, ob czasu mało, w środę chyba do Ślesina jadę, wrócę w piątek na pół dnia i znów na weekend wracam :decayed: nie wiem nawet czy na spota dotrę... :mysli:

Opublikowano

nie wiem nawet czy na spota dotrę... :mysli:

:bicz3: :bicz3:
Opublikowano

nie wiem nawet czy na spota dotrę... :mysli:

:bicz3: :bicz3:

ostatnio było takie pitu pitu, że nie wiem czy jest sens... :polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

W tą niedzielę jest spot?[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 20:12_________________________________________________A, widzę, jest wpisane, postaramy się zajrzeć :naughty:

Opublikowano
:hi: wszystkich[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 20:13_________________________________________________a gdzie się wszyscy podziali??
Opublikowano

ogl Hellboy'a :naughty:

Opublikowano

ogl Hellboy'a :naughty:

O!! a na którym i o czym to jest??

Opublikowano

Super Audi kupione to trzeba przejechać sie na spocik zawsze mażyłem o czymś takim :D Panowie mam nadzieje, że będę mile widziany :P Mam prośbę, czy mógłby ktoś wziąść vaga ze sobą bo mam kilka kłopotów z oszukującym licznikiem od paliwa i temperatury i takie tam ogólnie przydalaby się pomoc dlatego też zapisałem się do klubiku. Moja pierwsza Audi więc tak się stresuje :D Pozdrawiam :polew:

Opublikowano

a co jest na twn?[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 20:50_________________________________________________

Super Audi kupione to trzeba przejechać sie na spocik zawsze mażyłem o czymś takim :D Panowie mam nadzieje, że będę mile widziany :P Mam prośbę, czy mógłby ktoś wziąść vaga ze sobą bo mam kilka kłopotów z oszukującym licznikiem od paliwa i temperatury i takie tam ogólnie przydalaby się pomoc dlatego też zapisałem się do klubiku. Moja pierwsza Audi więc tak się stresuje :D Pozdrawiam :polew:

jak nie zapomne to wezmę VAGa ale ja mam skleroze :kox::naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

Vaga udostępniamy stałym bywalcom spotów , jak dotrwasz do czerwca to się zobaczy :cool1::naughty::kox: