Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 gdzie byłeś ...?? widziano Ci w pobiedziskach :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 gdzie byłeś ...?? widziano Ci w pobiedziskach :gwizdanie: co to za minka
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 a co tu słychać? pisać szybko w skrócie bo za chwile uciekam :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 23:40_________________________________________________ gdzie byłeś ...?? widziano Ci w pobiedziskach :gwizdanie: co to za minka fajna
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Czuję się ignorowany, dobranoc yelo nie uciekaj [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 23:41_________________________________________________ dużo i szybko - w skrucie to wpadnę jutro na kawę to mi opowiesz :naughty:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 to wpadnę jutro na kawę to mi opowiesz :naughty: ok wpadnij koniecznie ...
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 :hi: jak tam obowiązek? dobrze, ale za chwile będzie znowu wołać :naughty: [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 23:43_________________________________________________AHA teraz mam nową piękną naklejke klubową z tyłu!! wygląda na moim lakierze zajefajnie :decayed:
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Madas ależ ja lubię zdrową konkurencję ale też znam siebie (Xtreme) i wiem, że na pewne mody ja się nie zdecyduję a inni na mody takie jak ja a im wiecej fajnych A4 w regionie tym lepiej
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 chyba nie jestem w temacie... w którym pytam :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 AHA teraz mam nową piękną naklejke klubową z tyłu!! wygląda na moim lakierze zajefajnie :decayed:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Madas ależ ja lubię zdrową konkurencję ale też znam siebie (Xtreme) i wiem, że na pewne mody ja się nie zdecyduję a inni na mody takie jak ja a im wiecej fajnych A4 w regionie tym lepiej właśnie dlatego Tobie o tym pisze ...ja jestem mega zadowolony że mamy Ciebie i Pawełka ...no i innych wiadomo
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 oki spadam :notworthy: my wiemy, wiemy...
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Jakiego Pawełka ????????????? pisz jaki ma nick hihih
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Jakiego Pawełka ????????????? pisz jaki ma nick hihih Pawel_Poznan
variocustoms Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Jak ma być konkurencja to tylko wyrezane B7 a nie B6 czy B5 bo to kumple a nie konkurencja
Rekomendowane odpowiedzi