nike21 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 ja zapraszam... mozemy u mnie zaczac a potem skoczyc na kregle czy bilard
wentyl Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 a reszta co patrzy a nic nie pisze może sie ucza :polew:
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 ja zapraszam... mozemy u mnie zaczac a potem skoczyc na kregle czy bilard ok...tylko niech inni się określą
kuredu Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 to trzeba z tyn piątkiem myśleć szybk o co i jak, czy najpierw pijemy pożniej idziemy na kregle czy na odwrót? i umowić się na konkretną godziene i tor zarezerwować bo we wtorek już może byc problem z torem.
wentyl Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 ja zapraszam... mozemy u mnie zaczac a potem skoczyc na kregle czy bilard ok...tylko niech inni się określą nie mozecie zrobic impry blizej mnie :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 to trzeba z tyn piątkiem myśleć szybk o co i jak, czy najpierw pijemy pożniej idziemy na kregle czy na odwrót? i umowić się na konkretną godziene i tor zarezerwować bo we wtorek już może byc problem z torem. to mkoże jutro niech każdy się zdecyduje co i jak i zgadamy się na GG...
nike21 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 ja zapraszam... mozemy u mnie zaczac a potem skoczyc na kregle czy bilard ok...tylko niech inni się określą nie mozecie zrobic impry blizej mnie :gwizdanie: :gwizdanie: nie, ale moge Cie przenocowac
kuredu Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 noto ludziska czas do jutra mamy - i sie decydowac co i jak
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 ja zapraszam... mozemy u mnie zaczac a potem skoczyc na kregle czy bilard ok...tylko niech inni się określą nie mozecie zrobic impry blizej mnie :gwizdanie: :gwizdanie: nie, ale moge Cie przenocowac Nikuś klasa zachowanie :good:
nike21 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 to trzeba z tyn piątkiem myśleć szybk o co i jak, czy najpierw pijemy pożniej idziemy na kregle czy na odwrót? i umowić się na konkretną godziene i tor zarezerwować bo we wtorek już może byc problem z torem. to mkoże jutro niech każdy się zdecyduje co i jak i zgadamy się na GG... to wy sie zdecydujcie i dajcie mi znac...w piatek najwczesniej na 18.30 mozecie u mnie byc jak cos... albo idziemy do Plazy i potem do mnie
wentyl Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 ja zapraszam... mozemy u mnie zaczac a potem skoczyc na kregle czy bilard ok...tylko niech inni się określą nie mozecie zrobic impry blizej mnie :gwizdanie: :gwizdanie: nie, ale moge Cie przenocowac miło z twojej strony ale robota może nastepnym razem ale dzięki Nikuś
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 lan ciul zalezy od rezwerwacji kregli i bilarda :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 ja zapraszam... mozemy u mnie zaczac a potem skoczyc na kregle czy bilard ok...tylko niech inni się określą nie mozecie zrobic impry blizej mnie :gwizdanie: :gwizdanie: nie, ale moge Cie przenocowac miło z twojej strony ale robota może nastepnym razem ale dzięki Nikuś spoko ale zapraszamy i pamietaj ze jak cos to wyrko sie znajdzie na przekimanie
wentyl Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 ja zapraszam... mozemy u mnie zaczac a potem skoczyc na kregle czy bilard ok...tylko niech inni się określą nie mozecie zrobic impry blizej mnie :gwizdanie: :gwizdanie: nie, ale moge Cie przenocowac miło z twojej strony ale robota może nastepnym razem ale dzięki Nikuś spoko ale zapraszamy i pamietaj ze jak cos to wyrko sie znajdzie na przekimanie widze że u was jak w rodzinie-spoko ludziska :good:
nike21 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 ja zapraszam... mozemy u mnie zaczac a potem skoczyc na kregle czy bilard ok...tylko niech inni się określą nie mozecie zrobic impry blizej mnie :gwizdanie: :gwizdanie: nie, ale moge Cie przenocowac Nikuś klasa zachowanie :good: no co... kolegom trza pomagac
wentyl Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 ja zapraszam... mozemy u mnie zaczac a potem skoczyc na kregle czy bilard ok...tylko niech inni się określą nie mozecie zrobic impry blizej mnie :gwizdanie: :gwizdanie: nie, ale moge Cie przenocowac Nikuś klasa zachowanie :good: no co... kolegom trza pomagac może kolega zazdrosny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 widze że u was jak w rodzinie-spoko ludziska :good: wiadomo... my wszyscy jestesmy spoko :good:
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 bo my to jedna wielka rodzina jestemy :kox:
nike21 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 madasek nie jest zazdrosny... sam pewnie tez by nocleg zaoferowal... zwyczajnie go wyprzedzilem
Rekomendowane odpowiedzi