Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no i właśnie ... aż strach się wypowiadać ;( madasku nie boj sie... my przyjazni jestesmy tak a już majątek na Was straciłem ... :polew:
kuredu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no i właśnie ... aż strach się wypowiadać ;( nie boj się emeryta stać
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no i właśnie ... aż strach się wypowiadać ;( nie boj się emeryta stać
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no i właśnie ... aż strach się wypowiadać ;( madasku nie boj sie... my przyjazni jestesmy tak a już majątek na Was straciłem ... :polew: :mysli:
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no i właśnie ... aż strach się wypowiadać ;( madasku nie boj sie... my przyjazni jestesmy tak a już majątek na Was straciłem ... :polew: :mysli: no co wciąż haracz Wam bule :polew:
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no i właśnie ... aż strach się wypowiadać ;( madasku nie boj sie... my przyjazni jestesmy tak a już majątek na Was straciłem ... :polew: :mysli: no co wciąż haracz Wam bule :polew: a to ciekawe bo jakos w portfelu mi nie przybywa...
Patrykbor Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 dobrze że ja na spoty do ws nie jeżdżę
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no i właśnie ... aż strach się wypowiadać ;( madasku nie boj sie... my przyjazni jestesmy tak a już majątek na Was straciłem ... :polew: :mysli: no co wciąż haracz Wam bule :polew: a to ciekawe bo jakos w portfelu mi nie przybywa... bo wszystko zawsze przechlasz
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 dobrze że ja na spoty do ws nie jeżdżę a moze wlasnie zle... nie wiesz co tracisz [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 00:22_________________________________________________ no i właśnie ... aż strach się wypowiadać ;( madasku nie boj sie... my przyjazni jestesmy tak a już majątek na Was straciłem ... :polew: :mysli: no co wciąż haracz Wam bule :polew: a to ciekawe bo jakos w portfelu mi nie przybywa... bo wszystko zawsze przechlasz no wiesz, jak mozesz... przeciez ja abstynent jestem :gwizdanie:
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 dobrze że ja na spoty do ws nie jeżdżę a moze wlasnie zle... nie wiesz co tracisz albo czego nie tracisz
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 dobrze że ja na spoty do ws nie jeżdżę a moze wlasnie zle... nie wiesz co tracisz albo czego nie tracisz cicho bo sie wyda :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 dobrze że ja na spoty do ws nie jeżdżę a moze wlasnie zle... nie wiesz co tracisz albo czego nie tracisz :polew: piwska ci u mnie dostatek dałbym se rade
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 dobrze że ja na spoty do ws nie jeżdżę a moze wlasnie zle... nie wiesz co tracisz albo czego nie tracisz :polew: piwska ci u mnie dostatek dałbym se rade mam potraktowac to jako zaproszenie?
Patrykbor Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 dobrze że ja na spoty do ws nie jeżdżę a moze wlasnie zle... nie wiesz co tracisz albo czego nie tracisz :polew: piwska ci u mnie dostatek dałbym se rade mam potraktowac to jako zaproszenie? przyjedziesz w kwietniu http://www.a4-klub.pl/smf/i_zlot_olsztynsko_elblaski_nowa_kaletka_2526_kwietnia_2009_r-t69704.0.html to napewno nie trafisz do domu w poniedziałek
Patrykbor Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 żeby tylko w poniedziałek właśnie ja jestem szkolony w pracy do długich dystansów :polew:
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 ojj, jeszcze nie wiesz jaki ze mnie zawodnik :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 żeby tylko w poniedziałek dla mnie moze byc nawet i wtorek [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 00:32_________________________________________________ żeby tylko w poniedziałek właśnie ja jestem szkolony w pracy do długich dystansów :polew: Nikuś słyszysz Ty to to co? po 15 piwek na leb? a na koniec flaszka? dasz rade? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi