Musashi Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Panowie czy to prawda, że naczelny spamer Waszych spotów Madas jest abstynentem autorytatywnie stwierdzam ze nie jest. a kazdego kto sie z moim zdaniem nie zgadza wyzwe na udeptana ziemie [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 18:35_________________________________________________ co tam co robita od poniedziałku ja - mysle
Pawel_Poznan Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Dopisany: 16 Marzec 2009, 18:35[/size]_________________________________________________ co tam co robita od poniedziałku ja - mysle nad naprawa laptopa :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja siedzę i radio kombinuję na bukowine no a co z tym co masz od vario
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja siedzę i radio kombinuję na bukowine no a co z tym co masz od vario no właśn ie nie wiadomo
Pawel_Poznan Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja siedzę i radio kombinuję na bukowine no a co z tym co masz od vario no właśn ie nie wiadomo prezes napewno uruchomi mowi ze mysli od poniedziałku wiec bedzie dobrze
slaweq Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja siedzę i radio kombinuję na bukowine a co Ci sie z radiem stało
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja siedzę i radio kombinuję na bukowine a co Ci sie z radiem stało RNS E mi ukradli i na Bukowinę kolega Vario pożyczył mi nowego concerta z mp3 i nie chce działać .... nie wiemy dlaczego ......
slaweq Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ręce bym przetrącił złodziejom Kombinuj z tym radiem bo jechac tyle drogi bez muzy to
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 jest zajebi**** :> przyszla paczka z czesciami rozrzadu... Musashi - jak narazie jutro wszystko jest znowu aktualne
Guregoru Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Do osób jadących na zlot ogólnopolski: Jeżeli będziecie jechać A4 na Kraków (czyli koło Gliwic) dajcie mi znać na PW o której wyjazd planujecie to moglibyśmy się spotkać pod Gliwicami i na Kraków uderzyć większą ekipą (z Gliwic jadą 3 autka)
Pawel_Poznan Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 jest zajebi**** :> przyszla paczka z czesciami rozrzadu... Musashi - jak narazie jutro wszystko jest znowu aktualne :oklaski: i co bedziesz z Marcinem go wymieniac czy dajesz mechanikowi a ile dałęs rozumiem za pełen komplet
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Do osób jadących na zlot ogólnopolski: Jeżeli będziecie jechać A4 na Kraków (czyli koło Gliwic) dajcie mi znać na PW o której wyjazd planujecie to moglibyśmy się spotkać pod Gliwicami i na Kraków uderzyć większą ekipą (z Gliwic jadą 3 autka) gregoru tu masz dokladna trase jaka jedziemy --> http://www.a4-klub.pl/smf/trasa_zlotu_do_bukowiny_tatrzanskiej-t68451.0.html jak cos to zostaw do siebie jakis kontakt to sie zadzwoni jak wlecimy na A4 w Katowicach... [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 20:19_________________________________________________ jest zajebi**** :> przyszla paczka z czesciami rozrzadu... Musashi - jak narazie jutro wszystko jest znowu aktualne :oklaski: i co bedziesz z Marcinem go wymieniac czy dajesz mechanikowi a ile dałęs rozumiem za pełen komplet wymieniac mi bedzie kumpel... z Marcinem tylko ustawie kat wtrysku i ksenony nie kupowalem calego kompletu... mam wszystko poza tlumikiem drgan paska zebatego, termostat, olej + filtr i filtr powietrza... bez filtra paliwa i kabinowego... za to co mam dalem 1600
Guregoru Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Do osób jadących na zlot ogólnopolski: Jeżeli będziecie jechać A4 na Kraków (czyli koło Gliwic) dajcie mi znać na PW o której wyjazd planujecie to moglibyśmy się spotkać pod Gliwicami i na Kraków uderzyć większą ekipą (z Gliwic jadą 3 autka) gregoru tu masz dokladna trase jaka jedziemy --> http://www.a4-klub.pl/smf/trasa_zlotu_do_bukowiny_tatrzanskiej-t68451.0.html jak cos to zostaw do siebie jakis kontakt to sie zadzwoni jak wlecimy na A4 w Katowicach... : Nie chce mi się link otworzyć napiszcie mi ktoś na PW mniej więcej o której i gdzie planujecie być na A4 w pobliżu Gliwic
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 :gwizdanie: siemka masz mleczko? ja dzisiaj mam spory zapas
Patrykbor Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 :gwizdanie: siemka masz mleczko? ja dzisiaj mam spory zapas Mam ale mało bo muszę wcześnie wstać i dużo nie mogę ;(
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 :gwizdanie: siemka masz mleczko? ja dzisiaj mam spory zapas Mam ale mało bo muszę wcześnie wstać i dużo nie mogę ;( e tam... kto rano wstaje... ten sie gowno wyspi zdrowko
Rekomendowane odpowiedzi