Adas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 idę robić dla Adaska kolacje bo dzwonił, że już idzie i zadowolony że radio działa, wujek Musashi się spisał na medal to zycz mu od nas smacznego i do uslyszenia [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 23:04_________________________________________________ja, Adas, mlody, vario, pepin, kuredu mamy to samo pietro... :naughty: bedzie gites :polew: :naughty: :naughty: :naughty:
wentyl Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 idę robić dla Adaska kolacje bo dzwonił, że już idzie i zadowolony że radio działa, wujek Musashi się spisał na medal to zycz mu od nas smacznego i do uslyszenia [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 23:04_________________________________________________ja, Adas, mlody, vario, pepin, kuredu mamy to samo pietro... :naughty: bedzie gites :polew: tylko żebyście po libacji łóżek nie pomylili :polew:
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 idę robić dla Adaska kolacje bo dzwonił, że już idzie i zadowolony że radio działa, wujek Musashi się spisał na medal to zycz mu od nas smacznego i do uslyszenia [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 23:04_________________________________________________ja, Adas, mlody, vario, pepin, kuredu mamy to samo pietro... :naughty: bedzie gites :polew: tylko żebyście po libacji łóżek nie pomylili :polew: jakbym sie z kuredu zamienil to bym nie zalowal... :polew: [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 23:11_________________________________________________ ale kręcą z Tymi pokojami :angry: nie lotej... Ty i tak jestes brany pod uwage jako solo :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja sobie wpierdylam kolacje i jestem maga szczęśliwy że Variowe radyjko działa ... Musashi wielkie dzięki i Vario ogromne dzięki
tetis Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja, Adas, mlody, vario, pepin, kuredu mamy to samo pietro... :naughty: bedzie gites szkoda tylko,ze mnie sama w osobnym budynku zostawił
Młodzik Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ale kręcą z Tymi pokojami :angry: nie lotej... Ty i tak jestes brany pod uwage jako solo :gwizdanie: :gwizdanie: pierd**e to, mam dosyć innych problemów ale ktoś tam miesza
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja, Adas, mlody, vario, pepin, kuredu mamy to samo pietro... :naughty: bedzie gites szkoda tylko,ze mnie sama w osobnym budynku zostawił jak samą a mlodzik to co nikt Wam nie będzie przeszkadzał :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ja, Adas, mlody, vario, pepin, kuredu mamy to samo pietro... :naughty: bedzie gites szkoda tylko,ze mnie sama w osobnym budynku zostawił jestem pewnien ze bedzie sie mial kto Toba zaopiekowac... a jesli nie to ja zawsze moge zrobic troche miejsca kolo siebie [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 23:16_________________________________________________ ale kręcą z Tymi pokojami :angry: nie lotej... Ty i tak jestes brany pod uwage jako solo :gwizdanie: :gwizdanie: pierd**e to, mam dosyć innych problemów ale ktoś tam miesza a po czemu motor sprzedajesz?
kuredu Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 idę robić dla Adaska kolacje bo dzwonił, że już idzie i zadowolony że radio działa, wujek Musashi się spisał na medal to zycz mu od nas smacznego i do uslyszenia [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 23:04_________________________________________________ja, Adas, mlody, vario, pepin, kuredu mamy to samo pietro... :naughty: bedzie gites :polew: tylko żebyście po libacji łóżek nie pomylili :polew: jakbym sie z kuredu zamienil to bym nie zalowal... :polew: :polew no no tylko bez takich mi tu Nikus
Młodzik Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 a po czemu motor sprzedajesz? :mysli musze 4 dostać za niego
Pepin Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 jaki motor , kumple z pracy o dwa kółka dzisiaj pytał ?
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 mlodzik i co już nie będziesz miał motorka
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 jaki motor , kumple z pracy o dwa kółka dzisiaj pytał ? suze gs pincet [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 23:27_________________________________________________ no no tylko bez takich mi tu Nikus ojj wiesz ze zartuje... pogadac chyba mozna nie?
Młodzik Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 mlodzik i co już nie będziesz miał motorka nie, poprostu chce zmienić
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 mlodzik i co już nie będziesz miał motorka nie, poprostu chce zmienić aaaaa to ok .... a co kupujesz ??
wentyl Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 mlodzik i co już nie będziesz miał motorka nie, poprostu chce zmienić a jaki masz ,i na jaki zmieniasz :mysli:
variocustoms Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Madas - You Welcome cieszę się, że styknęło
Młodzik Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 mlodzik i co już nie będziesz miał motorka nie, poprostu chce zmienić aaaaa to ok .... a co kupujesz ?? SV650 lub bandita 1200
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 mlodzik i co już nie będziesz miał motorka nie, poprostu chce zmienić aaaaa to ok .... a co kupujesz ?? polecam cos na 4 garach... np jakas szejsete
Rekomendowane odpowiedzi