Madas Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 siemka :> co tam chlopaki? :naughty: zaspałeś na forum widze
Madas Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Siemanko Jak tam ranek mija cześć Sławek ja za chwilkę zwijam się zarabiać papierkowe
Iverson Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Siemanko Jak tam ranek mija siemka prezio , śniadanko sygnowane logo KFC wtrząśnięte , a co Was??
nike21 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 siemka :> co tam chlopaki? :naughty: zaspałeś na forum widze jak? jestem przed 10... Siemanko Jak tam ranek mija czesc slaweq
slaweq Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Siemanko Jak tam ranek mija siemka prezio , śniadanko sygnowane logo KFC wtrząśnięte , a co Was?? Ja w robocie od 7 tyram
nike21 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Siemanko Jak tam ranek mija siemka prezio , śniadanko sygnowane logo KFC wtrząśnięte , a co Was?? Ja w robocie od 7 tyram ja od 8... juz zjadlem sniadanko i wypilem pol kawy... zaraz pojde zapalic a potem zawoze furke na rozrzad :gwizdanie: jednym slowem praca wre
Madas Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 dobra uciekam ....do potem .... a Ty Ive od rana w KFC :kox: byś nie pisał od rana o tym ... bo ślina po brodzi już cieknie :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a Ty Ive od rana w KFC :kox: byś nie pisał od rana o tym ... bo ślina po brodzi już cieknie :gwizdanie: wczoraj z kolacji nam skrzydełka zostały, więc dzisiaj , rano postanowiłem się zainteresować pozostałymi sztukami...
slaweq Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Siemanko Jak tam ranek mija siemka prezio , śniadanko sygnowane logo KFC wtrząśnięte , a co Was?? Ja w robocie od 7 tyram ja od 8... juz zjadlem sniadanko i wypilem pol kawy... zaraz pojde zapalic a potem zawoze furke na rozrzad :gwizdanie: jednym slowem praca wre Przypilnuj sobie rozrządu żeby Ci nie spartaczyli roboty
nike21 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 dobra uciekam ....do potem .... a Ty Ive od rana w KFC :kox: byś nie pisał od rana o tym ... bo ślina po brodzi już cieknie :gwizdanie: to se podskocz na granderka... :naughty: :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 08:38_________________________________________________ Siemanko Jak tam ranek mija siemka prezio , śniadanko sygnowane logo KFC wtrząśnięte , a co Was?? Ja w robocie od 7 tyram ja od 8... juz zjadlem sniadanko i wypilem pol kawy... zaraz pojde zapalic a potem zawoze furke na rozrzad :gwizdanie: jednym slowem praca wre Przypilnuj sobie rozrządu żeby Ci nie spartaczyli roboty akurat kolega mi to robi wiec jestem spokojny pozniej z Musashim kąt wtrysku i kalibracja ksenonkow
slaweq Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 A tak na marginesie to widziałem, że pół Poznania jest obok mnie w pokojach na zlocie
nike21 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 A tak na marginesie to widziałem, że pół Poznania jest obok mnie w pokojach na zlocie tez to widzialem
wentyl Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 :> dzien doberek powitać wszystkich siemka :hi:
Rekomendowane odpowiedzi