Madas Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 to klasa :naughty: a jak szkoda w sumie że z nami nie jedziesz
Piechol Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 no szkoda, ale z kasą średnio i dziewczyna szkołę ma... może się jeszcze kiedyś uda
Pawel_Poznan Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 ja juz jerstem spakowany prawie .... tylko dzisiaj olej zmieniam i wszystko gotowe autko na wyjazd :gwizdanie: jestes juz spakowany przeciez dopiero wtorek
Madas Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 ja juz jerstem spakowany prawie .... tylko dzisiaj olej zmieniam i wszystko gotowe autko na wyjazd :gwizdanie: jestes juz spakowany przeciez dopiero wtorek w sumie to Julkę mam spakowaną i tekie tam rzeczy ważne żeby nie zapomnieć :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a do mnie dziś oponki przyszły i chciałem 18 letnie założyc na zlot a tu kupa. pogoda ma być zimowa z przymrozkami i śniegiem ;(
Madas Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a do mnie dziś oponki przyszły i chciałem 18 letnie założyc na zlot a tu kupa. pogoda ma być zimowa z przymrozkami i śniegiem ;( ale jak masz nowe to mogą dać radę
kuredu Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a do mnie dziś oponki przyszły i chciałem 18 letnie założyc na zlot a tu kupa. pogoda ma być zimowa z przymrozkami i śniegiem ;( ale jak masz nowe to mogą dać radę nie podpuszczaj mnie bo się jeszcze zdecyduję :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a do mnie dziś oponki przyszły i chciałem 18 letnie założyc na zlot a tu kupa. pogoda ma być zimowa z przymrozkami i śniegiem ;( dzisiaj miało padac i byc pochmuriie przez caly dzien
kuredu Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a do mnie dziś oponki przyszły i chciałem 18 letnie założyc na zlot a tu kupa. pogoda ma być zimowa z przymrozkami i śniegiem ;( dzisiaj miało padac i byc pochmuriie przez caly dzien też prawda ale jak sypnie tam śniagiem w górach to zostawie na poboczu i dalej pjade z któryms z Was
Madas Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a do mnie dziś oponki przyszły i chciałem 18 letnie założyc na zlot a tu kupa. pogoda ma być zimowa z przymrozkami i śniegiem ;( dzisiaj miało padac i byc pochmuriie przez caly dzien też prawda ale jak sypnie tam śniagiem w górach to zostawie na poboczu i dalej pjade z któryms z Was łańcuchy sobie weźmiesz ...masz przecioeż....
Pawel_Poznan Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a do mnie dziś oponki przyszły i chciałem 18 letnie założyc na zlot a tu kupa. pogoda ma być zimowa z przymrozkami i śniegiem ;( dzisiaj miało padac i byc pochmuriie przez caly dzien też prawda ale jak sypnie tam śniagiem w górach to zostawie na poboczu i dalej pjade z któryms z Was zimówki trzeba miec wkoncy jedziemy w góry letnie po powrocie
Madas Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 zimówki trzeba miec wkoncy jedziemy w góry letnie po powrocie ja akurat tak robie ... bo nie mam wyjścia z rodziinką jade :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 zimówki trzeba miec wkoncy jedziemy w góry letnie po powrocie ja akurat tak robie ... bo nie mam wyjścia z rodziinką jade :gwizdanie: a ja niby z kim jade, z księdzem
Madas Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 zimówki trzeba miec wkoncy jedziemy w góry letnie po powrocie ja akurat tak robie ... bo nie mam wyjścia z rodziinką jade :gwizdanie: a ja niby z kim jade, z księdzem wiem wiem ale chodziło mi o dziecko w sumie
Azunia Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a my z dzieckiem nie jedziemy a jesteśmy na parterze z dziećmi
Madas Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 to sie ciesz że nie będziesz musiała wchodzić po schodach
Azunia Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 to sie ciesz że nie będziesz musiała wchodzić po schodach wiesz co, wole się gramolić nawet na II piętro niż mieć za ścianą dzieci.
kuredu Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 to sie ciesz że nie będziesz musiała wchodzić po schodach wiesz co, wole się gramolić nawet na II piętro niż mieć za ścianą dzieci. ale tam nie jadą dzięci poniżej roku i nie budzą się co 2h z płaczem bo są głodne
Rekomendowane odpowiedzi