nike21 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 ja juz w domku przy popoludniowym mleczku :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Melduje się żywy czesc Adamie co tam u Ciebie? jeszcze nie jestes rozowy?
Deszcz Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 czesc Adamie co tam u Ciebie? jeszcze nie jestes rozowy Ociągam się ze składką... a u mnie nic nowego, trochę zamieszania w robocie i wielkie przygotowania do wyjazdu na narty
nike21 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 czesc Adamie co tam u Ciebie? jeszcze nie jestes rozowy Ociągam się ze składką... a u mnie nic nowego, trochę zamieszania w robocie i wielkie przygotowania do wyjazdu na narty o Twoim zamieszaniu w robocie mialem okazje poczytac na google to wplacaj skladke i witaj wsrod rozowych :> a na narty dokad? i kiedy?
Deszcz Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Jade dokładnie tu: http://www.garnidalbracconiere.com/ 21-28.03, dlatego Zlotu nie zalicze A z tym googlem to mnie zainteresowałes...
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 co tam chłopaki i dziewczyny ? aaa wszystko ok gości miałem przez cały dzień ....ale miłe chłopaki
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 co tam chłopaki i dziewczyny ? aaa wszystko ok gości miałem przez cały dzień ....ale miłe chłopaki tak, pewnie jakies niezłe cwaniaki BTW dobrywieczór wszystkim
fantastic Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 co tam chłopaki i dziewczyny ? aaa wszystko ok gości miałem przez cały dzień ....ale miłe chłopaki hyhyh kurcze szkoda że nie wiedziałem bo wpadł bym zobaczyć jak żyjecie w tym Luboniu
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 co tam chłopaki i dziewczyny ? aaa wszystko ok gości miałem przez cały dzień ....ale miłe chłopaki hyhyh kurcze szkoda że nie wiedziałem bo wpadł bym zobaczyć jak żyjecie w tym Luboniu nie ma co oglądać, szopa ze słomy, droga gliniana,,,szkoda gada.c
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 co tam chłopaki i dziewczyny ? aaa wszystko ok gości miałem przez cały dzień ....ale miłe chłopaki hyhyh kurcze szkoda że nie wiedziałem bo wpadł bym zobaczyć jak żyjecie w tym Luboniu ale był gość podobny do Ciebie jak dwie krople wody .... :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 co tam chłopaki i dziewczyny ? aaa wszystko ok gości miałem przez cały dzień ....ale miłe chłopaki rzeklbym - ze to standard [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 19:36_________________________________________________ co tam chłopaki i dziewczyny ? aaa wszystko ok gości miałem przez cały dzień ....ale miłe chłopaki hyhyh kurcze szkoda że nie wiedziałem bo wpadł bym zobaczyć jak żyjecie w tym Luboniu nie ma co oglądać, szopa ze słomy, droga gliniana,,,szkoda gada.c a widziales psy co h.u.j.a.m.i pija wode? [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 19:37_________________________________________________widzieliscie fotki z bukowiny? http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=70fd9ae05c185104 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=ea7c4d92567a0fbe http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=08ce722717ca1783
fantastic Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 co tam chłopaki i dziewczyny ? aaa wszystko ok gości miałem przez cały dzień ....ale miłe chłopaki hyhyh kurcze szkoda że nie wiedziałem bo wpadł bym zobaczyć jak żyjecie w tym Luboniu ale był gość podobny do Ciebie jak dwie krople wody .... :gwizdanie: chcesz powiedzieć że mam sobowtura
fantastic Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 masakra mieszkać tam w tych górach w jakich ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 19:46_________________________________________________ja lece bo ślisko je u nas. wejde później
Rekomendowane odpowiedzi