kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Pany, jak sie te Wasze statystyki ogląda [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 22:48_________________________________________________siema wentyl, zwarty i gotowy
wentyl Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Pany, jak sie te Wasze statystyki ogląda [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 22:48_________________________________________________siema wentyl, zwarty i gotowy ja jak zawsze
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Pany, jak sie te Wasze statystyki ogląda [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 22:48_________________________________________________siema wentyl, zwarty i gotowy ja jak zawsze na którą jutro będziesz w poznaniu?????
Młodzik Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Pany pogoda ma byc kiepawa, coś czuje że jazda do Bukowiny nie bedzie należała do przyjemności jak śniegiem sypnie i tak będzie ciekawa
Pepin Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Pany pogoda ma byc kiepawa, coś czuje że jazda do Bukowiny nie bedzie należała do przyjemności jak śniegiem sypnie jak śniegiem sypnie to wtedy będzie ciekawa PS. do 7mej rano będzie spokój .. a później to już i tak korki bendom ale jak sypnie to już w zwartej kolumnie nawet na A2 nie pojedziemy bo strach bedzie że ktoś komuś na tylna kanape wjedzie 100m odległość i jazda i warunek że ten z tyłu zawsze pilnuje żeby za blisko nie podjechać .. bo jak zaczniesz patrzeć przód i to może być źle
wentyl Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Pany, jak sie te Wasze statystyki ogląda [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 22:48_________________________________________________siema wentyl, zwarty i gotowy ja jak zawsze na którą jutro będziesz w poznaniu????? ja jutro około 14 już będę u Madasa w Luboniu :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 22:54_________________________________________________ Pany pogoda ma byc kiepawa, coś czuje że jazda do Bukowiny nie bedzie należała do przyjemności jak śniegiem sypnie i tak będzie ciekawa :good: to sie wie
Młodzik Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 ja mykam spać paniska bo już na oczy nie widzę
variocustoms Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Wystarczy podpiąć się pod TIRa i OK na A2 gorzej na krajowej będzie szczególnie w nocy po za tym jazda w śniegu (śnieżycy) to fajna sprawa, ja łańcuchów nie założę i będę robił za pług bez piaskarki - a Madas dzisiaj pisał, że mam 20 mm w dół przodem zejść hihihhi
wentyl Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Wystarczy podpiąć się pod TIRa i OK na A2 gorzej na krajowej będzie szczególnie w nocy po za tym jazda w śniegu (śnieżycy) to fajna sprawa, ja łańcuchów nie założę i będę robił za pług bez piaskarki - a Madas dzisiaj pisał, że mam 20 mm w dół przodem zejść hihihhi :good: :good:
Pepin Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Jechałem w śnieżycę do ZRH .. spokojnie 100ką można jechać
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Pany pogoda ma byc kiepawa, coś czuje że jazda do Bukowiny nie bedzie należała do przyjemności jak śniegiem sypnie jak śniegiem sypnie to wtedy będzie ciekawa PS. do 7mej rano będzie spokój .. a później to już i tak korki bendom ale jak sypnie to już w zwartej kolumnie nawet na A2 nie pojedziemy bo strach bedzie że ktoś komuś na tylna kanape wjedzie 100m odległość i jazda i warunek że ten z tyłu zawsze pilnuje żeby za blisko nie podjechać .. bo jak zaczniesz patrzeć przód i to może być źle dokładnie - na sliskim a nawet na suchym chwila nie uwagi ostre hamowanie przed Tobą i przy predkosci ponad 100km/h w sekunke podjezdzasz 30-40metrów
Musashi Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Pany pogoda ma byc kiepawa, coś czuje że jazda do Bukowiny nie bedzie należała do przyjemności jak śniegiem sypnie jak śniegiem sypnie to wtedy będzie ciekawa nie sypnie, do Krakowa włącznie nie bedzie sniegu, dalej pogody bywaja nieobliczalne... [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 23:02_________________________________________________ dokładnie - na sliskim a nawet na suchym chwila nie uwagi ostre hamowanie przed Tobą i przy predkosci ponad 100km/h w sekunke podjezdzasz 30-40metrów dystans przy takich predkosciach to podstawa, 100m jest akurat, i patrzysz przed siebie a nie na dupe przed soba :cool
wentyl Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Pany pogoda ma byc kiepawa, coś czuje że jazda do Bukowiny nie bedzie należała do przyjemności jak śniegiem sypnie jak śniegiem sypnie to wtedy będzie ciekawa nie sypnie, do Krakowa włącznie nie bedzie sniegu, dalej pogody bywaja nieobliczalne... panowie co ma być to będzie ,a my i tak musimy dojechać :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 już jestem ...zagadka o czym będzie gadka .... dostosujemy swoją jazdę do panujących tam warunków i będzie ok .....
wentyl Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 co tam co robita :> siema Paweł i jak tam :gwizdanie: :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 co tam co robita :> siema Paweł i jak tam :gwizdanie: :gwizdanie: czesc Wentyl elegancko
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 już jestem ...zagadka o czym będzie gadka .... dostosujemy swoją jazdę do panujących tam warunków i będzie ok ..... mówisz jak Policjankt z drogówki
Rekomendowane odpowiedzi