Musashi Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Madas o której meeting u Ciebie dzisiaj w wiadomej sprawie ?? o 19 ...... tylko się nie spóźnić madas a cóż to za meeting urządzasz? wytrzymalosciowy, kto z nim najdluzej wytrzyma
Młodzik Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 odwykowy dla narkomanów no chyba, że [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 14:56_________________________________________________ wytrzymalosciowy, kto z nim najdluzej wytrzyma :cool1 to i tak masz wygraną w kieszeni
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a ciekawe co na to małżonka, że sie Tiger w kieszeni zmoczył... powiedziała że prać nie będzię bo Tiger był żółty i gazowany a co sie Tigerowi stalo? nie myty, czy co? :decayed: czysty był ale zamknięcie puściło, nie dodałem że Tiger się zmoczył w kieszeni kurtki, i zalał spodnie Wasz tak potrafi :gwizdanie:
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Madas o której meeting u Ciebie dzisiaj w wiadomej sprawie ?? o 19 ...... tylko się nie spóźnić jakes aluzje? nie .... :gwizdanie: dzisiaj będę miał Cię pod kontrolą
Musashi Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a ciekawe co na to małżonka, że sie Tiger w kieszeni zmoczył... powiedziała że prać nie będzię bo Tiger był żółty i gazowany a co sie Tigerowi stalo? nie myty, czy co? :decayed: czysty był ale zamknięcie puściło, nie dodałem że Tiger się zmoczył w kieszeni kurtki, i zalał spodnie Wasz tak potrafi :gwizdanie: moj nie jest odpinany
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a ciekawe co na to małżonka, że sie Tiger w kieszeni zmoczył... powiedziała że prać nie będzię bo Tiger był żółty i gazowany a co sie Tigerowi stalo? nie myty, czy co? :decayed: czysty był ale zamknięcie puściło, nie dodałem że Tiger się zmoczył w kieszeni kurtki, i zalał spodnie Wasz tak potrafi :gwizdanie: moj nie jest odpinany amator
Młodzik Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 moj nie jest odpinany :mysli mój też nie :polew:
Musashi Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a Wy o kut*** gadacie?? nie o Tigerze ale ten madas wulgarny, nie?
Młodzik Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a Wy o kut*** gadacie?? nie o Tigerze ale ten madas wulgarny, nie? za wulgaryzmy niektórzy kropki dostają :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a Wy o kut*** gadacie?? nie o Tigerze ale ten madas wulgarny, nie? cham i prostak :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a Wy o kut*** gadacie?? nie o Tigerze ale ten madas wulgarny, nie? za wulgaryzmy niektórzy kropki dostają :gwizdanie: a co dac komus?
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a co dac komus du...? marcin musiałem że inaczej na życie zarabiasz :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a Wy o kut*** gadacie?? nie o Tigerze ale ten madas wulgarny, nie? cham i prostak :gwizdanie: przeczytałam cham i prosiak :polew:
Musashi Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a co dac komus du...? marcin musiałem że inaczej na życie zarabiasz :gwizdanie: ty, manipulator... do zobaczyska pozniej. :hi:
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a Wy o kut*** gadacie?? nie o Tigerze ale ten madas wulgarny, nie? cham i prostak :gwizdanie: przeczytałam cham i prosiak :polew: w sumie też pasuje
Azunia Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a Wy o kut*** gadacie?? nie o Tigerze ale ten madas wulgarny, nie? cham i prostak :gwizdanie: przeczytałam cham i prosiak :polew: w sumie też pasuje w sumie cham to szynka a szynka to prosiak
Rekomendowane odpowiedzi