Gość Ma4rzena Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Ale pany tu o jakichś kucach gadają, a ja nic nie rozumieć parę spotow z nami i będziesz vagiem biegle władać jak kalkulatorem Ja myślę :good:
Pepin Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Pepin Ja się nie włóczę, ale zacząłeś o tej kolacji i jeść mi się zachciało! no tak można to nazwać szlifowaniem krawężników właśnie dostałem sms-a że desery zamawiają już PS. Czy na spot możecie pozabierać zdjęcia na jakiś pendrive'ach lub płytach, wezmę laptoka to pozgrywałbym Wam i sobie ...
Adas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Wentyl Adaś Ale pany tu o jakichś kucach gadają, a ja nic nie rozumieć
Gość Ma4rzena Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 co tam chłopaki Kuredu, ja dziewczyna chyba, że nie widać :naughty:[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 22:03_________________________________________________Ok, weźmiemy foty!
Piechol Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 a luzik ładnie się fura prezenci teraz Bartek w jaką glebę celujesz?
Azunia Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 co tam chłopaki i dziewczyny dobrze, przyszłam napisać mojego posta nr 1000 w wielkopolskich dobranoc, tym co idą spać , a miłego wieczoru tym, co jeszcze nie planują
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 co tam chłopaki i dziewczyny a wszystko ok .... a co u Ciebie
Młodzik Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 spać cwaniaki a nie na forum siedzieć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 spać cwaniaki a nie na forum siedzieć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ale ja o tej godz nie zasnę
Młodzik Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 spać cwaniaki a nie na forum siedzieć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ale ja o tej godz nie zasnę to leć na teleExpres [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 22:34_________________________________________________ja zmykam spać
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Ty to ale jesteś ...pojawiasz się i znikasz :gwizdanie:
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 ja zmykam spać kto Ci uwierzy w to nie no ostatnio jest chłopak szczery :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 co tam chłopaki i dziewczyny a wszystko ok .... a co u Ciebie a przewiozłem dziś na darmo tyłek do Lubonia :gwizdanie:
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 co tam chłopaki i dziewczyny a wszystko ok .... a co u Ciebie a przewiozłem dziś na darmo tyłek do Lubonia :gwizdanie: jak na darmo Ty gnojku ja Ci dam
kuredu Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 co tam chłopaki i dziewczyny a wszystko ok .... a co u Ciebie a przewiozłem dziś na darmo tyłek do Lubonia :gwizdanie: jak na darmo Ty gnojku ja Ci dam no co jehchałem przez całe miasto żeby spagetti z Picolo zjesc i napić się fanty a z Tobą to se mogę na żywo na skype pogadać i tak nie moge na Ciebie patrzeć
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 no co jehchałem przez całe miasto żeby spagetti z Picolo zjesc i napić się fanty a z Tobą to se mogę na żywo na skype pogadać i tak nie moge na Ciebie patrzeć ale na skype to ja Ci piosenki śpiewam i się wkurzasz :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 no co jehchałem przez całe miasto żeby spagetti z Picolo zjesc i napić się fanty a z Tobą to se mogę na żywo na skype pogadać i tak nie moge na Ciebie patrzeć ale na skype to ja Ci piosenki śpiewam i się wkurzasz :gwizdanie: spiewasz słychać było jakby koń lał na blachę :polew:
Rekomendowane odpowiedzi