Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vario czy Ty przypadkiem mnie nie łyknąłeś wczoraj na trasie Września - Poznań niedaleko Swarzędza? ok. 16.30? Mrugałem Ci długimi ale poleciałes jak strzała... o ile to byłeś Ty hehhee

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kolego Deszcz, tak kojarzę przed Kostrzynem, ale wiesz, ludzie z różnych powodów mrugają, ale tak pomyślałem, że pewnie to pozdrowienie było i awaryjkami puściłem, nie wiem czy zauważyłeś. W takim razie miło poznać :) jeżdżę codziennie tą trasą więc pewnie nie raz się spotkamy :) [br]Dopisany: 07 Listopad 2008, 21:06_________________________________________________Iverson, THNX, w poniedziałek lekko podniosę bo to obniżenie jest dosłownie "ZBOCZONE", ledwo postawiłem auto na parkingu. Inna sprawa, że ludzie zaczynają podziwiać :):):) co niektórzy patrzą z niedowierzaniem hihi czy to na pewno moje auto :)

Pozdro

Opublikowano

a dziwisz się przecież wygląda miażdżąco a do tego wprawia w zakłopotanie tego typu czy możesz skręcać bo nie wiedzą że masz jeszcze 1.5cm ale gratki Vario :good:

Opublikowano

madas, fotka nie oddaje realu, na żywca dopiero wygląda na LOW-RIDERA :)

bb6a3e6444a46927.jpg

47c4dff1b79e37e1.jpg

Opublikowano

na tym pierwszym to dopiero wygląda bosko a i widze że zderzak poprawiony :good:

Opublikowano

Poprawiony, lampa też nie siedziała tak jak powinna :) teraz jest bez zarzutu, dzięki Tobie, ja tego nie zauważyłem. :notworthy:

Opublikowano

a o ile go podnosisz jutro bo cos pisałeś ??

Opublikowano

W poniedziałek, przód ok 1 może 2 cm żeby nie stracił uroku :evil: tył zostaje jak jest :)

Opublikowano

no ok i tak będzie :kox:

Opublikowano

Pozdro dla wszystkich, idę out bo oczy zlekka padają na pysk :) pewnie jutro oblukam co tutaj słychać :)

NARQA

Opublikowano

miłych erotycznych snów życze :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

dobry weczer.

no ja nie dawno robotke skonczylem. wazne ze z sukcesem.

auto wyglada super.

niestety biedne twoje podwozie... uszkodzen od spodu niby ni ewidac. ale powloka antykorozyjna to super sprawa, lepiej ja miec..... :gwizdanie: :cool1: [br]Dopisany: 07 Listopad 2008, 22:35_________________________________________________aaaa, Ive sory ze nie odbieralem, nie moglem

Opublikowano

Witaj kolego :cool1:

Opublikowano

BTW a co z reklama spota? dzialamy cos w tym kierunku?

Opublikowano

BTW a co z reklama spota? dzialamy cos w tym kierunku?

troche ucichło ale jeśli już wszystko odnośnie spota 16.11 ustalone to można wrócić do tematu :good:

coś wpadło Ci w oko? w końcu to Wy macie dostęp do zmian w podwieszeniu musicie coś wybrać albo tak jak pisał Yelo ankieta :mysli:

Opublikowano

no chyba chlopaki w wolsztynie z grubsza cos ustalili z miejscem, wiec niby bedzie mozna zaparkowac i spotowac... :mysli:

Opublikowano

joł :hi:[br]Dopisany: 08 Listopad 2008, 08:27_________________________________________________wczoraj z Madasem rozmawiałem i może tak byśmy w następną soboę poszli ekipą na nowego Bonda do Kinepolis , taki przedspot Wolsztyna hyhy, co Wy na to??

Opublikowano

Siemanko... wtrace slow kilka na temat 16,11. BYlem z krotkim w wolsztynie i znaleznilimy jao-takie miejsce. NIc specjalnego tam nie ma typy podziemnego parkingu... albo nawet wiekszego parkingu przy jakims markecie;p -bida;p W koncu doszlismy do wniosku ze parkowanie poprzeczne wzdlz ulicy 5-ego Stycznia. Parking na 40 aut i w niedziele jest pusty -Tak powiedzial Pan parkingowy;p:)

a tu obiecana mapka;p :hi:

mapaduzatf3.jpg

w698.png

Opublikowano

yo

jasno tam?

Opublikowano

jasno... sa lampy:)