Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hyhy, ja mam w A4 444, a Ty w A8 888 :>

Opublikowano

witka , juz jestem w kaliszu w środę 0 4.00 wyjazd dp pzń-a , coś cisza widzę :decayed:

Opublikowano

hyhy, ja mam w A4 444, a Ty w A8 888 :>

taka się trafiła :gwizdanie:

Opublikowano

BTW, my wczoraj zrobiliśmy sobie małą wycieczkę i wracając odwiedziliśmy kolegów z Kraka... Czas powrotu niezły wyszedł efektywnej jazdy (tankowanie, jeszcze jedna sprawa do załatwienia po drodze) około 2,5h :naughty:

Opublikowano

a ile jest z Krakowa do kalisz bo cos za krótko jechaliście :mysli:

Opublikowano

Ponad 300km. Do Gliwic autostradą, potem na 901 do Olesna, 11 do Opatowa i 450 do Kalisza. Spalanie 9,2l więc nie ma tragedii. W niedzielny wieczór nie było ruchu :gwizdanie:

Opublikowano

to zapytam z innej beczki ...ile jechaliście skubańcy :mysli:

Opublikowano

Na A4 160-180, dalej tak do 140, w zabudowanym zwalniałem.

Opublikowano

i wszystko jasne :gwizdanie:

Opublikowano

Okazało się, że na szerszych oponach przy szybszej jeździe zanika różnica w spalaniu. Wniosek - muszę szybciej jeździć :decayed:[br]Dopisany: 10 Listopad 2008, 12:15_________________________________________________Zmian w aucie chyba na jakiś czas dość - zapraszam do Mojej A4 :)

Opublikowano

a ja dzisiaj auto zarysowałem jak jakiś młodzik źle obliczyłem kąt skrętu:

1zwjac5.jpg

:tongue4::no:

Opublikowano

ała... co tak potraktowałeś? :gwizdanie:

Opublikowano

swój słupek w hali garażowej podziemnej w moim bloku :thumbdown:

Opublikowano

No to niezły mod na spota... Najbardziej feli szkoda ;( Bo lakier to mało roboty, żeby naprawić.

Opublikowano

zgłosiłem juz do ubezpieczalni czekam na urzedasa od wyceny i potem do Audi Premium ....chcą go trzymać dwa tygodnie jak dla mnie troche długo, ale jak będzie trzeba to zostawie :no:[br]Dopisany: 10 Listopad 2008, 15:34_________________________________________________

No to niezły mod na spota... Najbardziej feli szkoda ;( Bo lakier to mało roboty, żeby naprawić.

a co myślisz Yelo że felga do wymiany?? bo ja pytałem gościa i on musi to namacalnie zobaczyć :mysli:

Opublikowano

o kurfa mać , ehhh szkoda s-line'a , fela do regeneracji i powinno być ok.

Opublikowano

fela do regeneracji raczej, ale to dużo zabawy jest, żeby to porządnie zrobić. Piaskowanie, malowanie i nie będzie już i tak tak precyzyjnie wyważona jak nowa :no:

Opublikowano

no szkoda ale czasem tak siezdarza to moje pierwsze zdarzenie do kąd mam prawko czyli 11 lat bez zaryski a tu nagle bach na swoim miejscu garażowym :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Listopad 2008, 15:48_________________________________________________

fela do regeneracji raczej, ale to dużo zabawy jest, żeby to porządnie zrobić. Piaskowanie, malowanie i nie będzie już i tak tak precyzyjnie wyważona jak nowa :no:

a co ubezpieczalnie nie da na nową ?? gość z Audi Premium mówił że powinni ale dużo zależy od rzeczoznawcy :mysli:

Opublikowano

Ja przy wjeździe do garażu też zarysowałem, ale lusterko i nadkole przednie. To tak zawsze jest, gdzieś się spieszysz, zmęczony jesteś albo jeszcze coś i wystarczy...