Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wybieram sie jak wcześniej nie rozwalę auta .Ostatnio pech mnie prześladuje juz dwa razy bym rozwalił autko :thumbdown:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Troche musialem uciec w makulature, prace koncze pisac, :gwizdanie:

Trzeba jakiegos magazyniera zdobyc, bo z tym ponoć w przyszlosci łatwiej :polew:

Ale teraz bedzie troszki wiecej wolnego czasu, wiec moze uda mi sie audio skonczyc robic u siebie :chytry:

Opublikowano

Musashi... Mam wielka prosbe:D na zlocie w Wolsztynie moglbys zVagowac moja A4? słyszalem ze orirntujesz sie w tym troche :good: :gwizdanie: cos mi nie pasi... bo moja Audika zaczela brac olej, niewielkie ilosci ale zawsze cus:/ moze to byc przez nieszczelne turbo?? //gdzies kiedys tak przeczytalem// na dodoatek ostatnio myslalem ze padl mi termostat:/... wuiec go wymienilem na nowy. i dalej jest to samo. Silnik sie nagrzewa do 90... potem spada do 60, czasem dlugo sie nagrzewa, czasemw ogole. i mmqa dola teraz..

:offtopic:

trzeba zlozyc podanie w sekretiariacie. zostanie rozpatrzone w terminie 14 dni roboczych :cool1:

spoko, zerkniemy co tam boli fure. :good:

Bog Ci to wynagrodzi:D :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

witam i jednoczesnie potwierdzam swoja obecnosc w Wolsztynie :)

co do miejsca spotu (Wolsztyn) to o ile dobrze kojarze sa tam jednokierunkowe uliczki i radził bym podjechac od strony ul. Poznanskiej... a w dodatku jest to prawie samo centrum wiec mysle ze przyciagniemy uwage przechodniow :)

do zobaczenia o 13.30 na Jerzego

pozdrawiam

Opublikowano

witanko :hi:

co tylko NIke dzisiaj obecny :mysli: :gwizdanie:

Opublikowano

no ja tez jestem :cool1:

Opublikowano

o cześć Marcin ??

kiedy ten spot co pisze NIke? :polew::tongue4:

Opublikowano

powitać Wszystkich :slina:

Opublikowano

Singapurki .. moze pojadę w jakiś weekend :)

Na razie prawie ciągle Kuala Lumpur ... tutaj na klimę to niektórzy rzucają się "jakby tydzień nie jedli"

normalnie zamarznąć można czasem :)

tydzień temu byłem w starej stolicy ... udało mi się zrobić fotke 5ciu chyba Lancerów obok siebie

w kwestii tuningu .. to sporo aut średnio przypadających mi do gustu .. wielka lotka na tylnej klapie i buczące rury od stara ;)

Opublikowano

KTO IDZIE DO KINA JUTRO ??? :mysli: CO JEST GDZIE WY JESTEŚCIE :mysli:

Opublikowano

ooo Pepin a Ciebie gdzie wywiało? Singapur? Czy Meksyk? Czy moze Luboń? :)

Opublikowano

na Luboń to mnie wywiało :naughty:

Opublikowano

A ja dzisiaj byłem w Wysogotowie. Ale tylko na 0,5h :tongue4:

Opublikowano

A ja dzisiaj byłem w Wysogotowie. Ale tylko na 0,5h :tongue4:

ja jutro tam jade do Krotowski - Cichy żeby wycene zrobili, bo od Warty już dostałem mam nadzieje że się pokryją obie wyceny :mysli:

Opublikowano

Ale to chyba już jest Przeźmierowo? Przejeżdżałem tam, bo później do Trzemeszna leciałem.

Opublikowano

ja jutro tam jade do Krotowski - Cichy żeby wycene zrobili, bo od Warty już dostałem mam nadzieje że się pokryją obie wyceny :mysli:

marzyciel. nie martw sie na umycie wystarczy :cool1:[br]Dopisany: 14 Listopad 2008, 23:56_________________________________________________dziendoberek wszystkim :)

http://www.autokrata.pl/lod/5093/auto_dnia_audi_100/

Opublikowano

Witam :hi:

Opublikowano

witam wszystkich... :hi:

dzisiaj zajmuje się dzieckiem bo żona niestety chora ....dziecko sobie teraz śpi więc mogę sobie posiedzieć...

Kosztorys wycenili na 1900 zl a w ASO mówią różnie zależy gdzie się udam: Audi premium koszt ok 2tys, Rzepecki -Mroczkowski ok 2500 felga do wymiany, a Krotowski - Cichy 3tys felga do wymiany i błotnik do wycięcia :mysli:[br]Dopisany: 15 Listopad 2008, 11:48_________________________________________________po umyciu auta szkoda wygląda łagodniej i to dużo....ale felga nie :mysli: