Młodzik Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Kurde a gdzie wszystkie laski?? Marzena,Ataga,Kama,Azunia,Maggie,Tetis?? Kurde jakoś tu smutno bez nich :gwizdanie: hmm... tetis stoi za mną to chyba Ty za nia powinienes stac :naughty: próbuje sie dopchać do komputera ale coś jej nie wychodzi :polew:
Musashi Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Kurde a gdzie wszystkie laski?? Marzena,Ataga,Kama,Azunia,Maggie,Tetis?? Kurde jakoś tu smutno bez nich :gwizdanie: hmm... tetis stoi za mną to chyba Ty za nia powinienes stac :naughty: próbuje sie dopchać do komputera ale coś jej nie wychodzi :polew:
Iverson Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 próbuje sie dopchać do komputera ale coś jej nie wychodzi :polew: dziwne zabawy macie , Młody na Twoim miejscu to ja bym się pobawił w lekarza i pielęgniarkę np.
Młodzik Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 próbuje sie dopchać do komputera ale coś jej nie wychodzi :polew: dziwne zabawy macie , Młody na Twoim miejscu to ja bym się pobawił w lekarza i pielęgniarkę np. teraz pije piwo i nie mogę
Iverson Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 cześć facety :hi: helllołłł , coś Cię długo nie było
fantastic Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 to ja sie umywam - dastwidaNJA MALĆIKI
nike21 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Kurde a gdzie wszystkie laski?? Marzena,Ataga,Kama,Azunia,Maggie,Tetis?? Kurde jakoś tu smutno bez nich :gwizdanie: hmm... tetis stoi za mną to chyba Ty za nia powinienes stac :naughty: próbuje sie dopchać do komputera ale coś jej nie wychodzi :polew: do komputera jasne... :naughty: :polew:
Gość Ma4rzena Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 helllołłł , coś Cię długo nie było a zajęta byłam
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 to ja sie umywam - dastwidaNJA MALĆIKI znowu uciekasz
Młodzik Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Kurde a gdzie wszystkie laski?? Marzena,Ataga,Kama,Azunia,Maggie,Tetis?? Kurde jakoś tu smutno bez nich :gwizdanie: hmm... tetis stoi za mną to chyba Ty za nia powinienes stac :naughty: próbuje sie dopchać do komputera ale coś jej nie wychodzi :polew: do komputera jasne... :naughty: :polew: :tongue4:
Gość Ma4rzena Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 to ja sie umywam - dastwidaNJA MALĆIKI znowu uciekasz on już zasypia
Młodzik Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 mlody pytales sie tetis? :gwizdanie: o co?
Iverson Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 a zajęta byłam pewnie naprawiałaś autko Fantastica
Gość Ma4rzena Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 cześć facety :hi: czesc Marzenka cześć Musashi jak tam? słyszałam co się stało...
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 mlody pytales sie tetis? :gwizdanie: o co? oooo młodzik długo cos dzisiaj siedzisz z nami fajowsko :kox:
Gość Ma4rzena Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 pewnie naprawiałaś autko Fantastica dobry żarcik :>
Rekomendowane odpowiedzi