fantastic Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 dziekuje wszystkim jak zwykle wygrałem Remis 1:1 :gwizdanie: niema sprawy - pozwolimy ci postawić na spocie po faworku :gwizdanie: albo 2
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 dobra trzeba sobie jakieś jedzonko zrobić po meczu
Adas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 mowiłem ze bedzie remis 1:1 :gwizdanie: Patrzcie jaki wielki sie zrobił!!! :> ja jestem wielki :polew: Zobaczymy-osądzimy :polew: i się zdziwimy :polew: Dlaczego???? A tak Przyjemniej powiało troszkę tajemnicą W każdym razie mniejszych ode mnie w tym zacnym gronie napewno nie ma ale mniejszych jak ?
Pawel_Poznan Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 dobra trzeba sobie jakieś jedzonko zrobić po meczu smaczego
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 dobra trzeba sobie jakieś jedzonko zrobić po meczu smaczego cały czas zastanawiam się co wszamać
fantastic Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 cały czas zastanawiam się co wszamać na kolacje ?
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a czesc tak wogole cześć cześć nastrój już lepszy ??
fantastic Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a czesc tak wogole jaksjemasz Adaś
Adas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a czesc tak wogole cześć cześć nastrój już lepszy ?? a raz lepszy raz gorszy, dziekuje
fantastic Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 na kolacje to polecam najlepszego przyjaciela człowieka (czyt. Nikusia )
malutka:) Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 mowiłem ze bedzie remis 1:1 :gwizdanie: Patrzcie jaki wielki sie zrobił!!! :> ja jestem wielki :polew: Zobaczymy-osądzimy :polew: i się zdziwimy :polew: Dlaczego???? A tak Przyjemniej powiało troszkę tajemnicą W każdym razie mniejszych ode mnie w tym zacnym gronie napewno nie ma ale mniejszych jak ? Nie rozumisz??? Jak będziesz mijał na drodze granatowe audi a nie będzie widać kierowcy--to jest to coś malutkie czyli ja
Ataga Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a czesc tak wogole cześć cześć nastrój już lepszy ?? a raz lepszy raz gorszy, dziekuje A mówią, że to kobiety takie humorzaste
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 polecam najlepszego przyjaciela człowieka (czyt. Nikusia ) a gdzie on
Adas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 mowiłem ze bedzie remis 1:1 :gwizdanie: Patrzcie jaki wielki sie zrobił!!! :> ja jestem wielki :polew: Zobaczymy-osądzimy :polew: i się zdziwimy :polew: Dlaczego???? A tak Przyjemniej powiało troszkę tajemnicą W każdym razie mniejszych ode mnie w tym zacnym gronie napewno nie ma ale mniejszych jak ? Nie rozumisz??? Jak będziesz mijał na drodze granatowe audi a nie będzie widać kierowcy--to jest to coś malutkie czyli ja czyli auto bez kierowcy powiadasz to fotoradary tez nie maja nikogo na fotce
fantastic Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Nie rozumisz??? Jak będziesz mijał na drodze granatowe audi a nie będzie widać kierowcy--to jest to coś malutkie czyli ja :> no bez przesady ale do pedałów sięgasz chyba jeśli tak to nie jest tak źle [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 19:14_________________________________________________ polecam najlepszego przyjaciela człowieka (czyt. Nikusia ) a gdzie on Nie Nikusia tylko jego przyjaciela Bronka sam właśnie siorbie ......
malutka:) Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 mowiłem ze bedzie remis 1:1 :gwizdanie: Patrzcie jaki wielki sie zrobił!!! :> ja jestem wielki :polew: Zobaczymy-osądzimy :polew: i się zdziwimy :polew: Dlaczego???? A tak Przyjemniej powiało troszkę tajemnicą W każdym razie mniejszych ode mnie w tym zacnym gronie napewno nie ma ale mniejszych jak ? Nie rozumisz??? Jak będziesz mijał na drodze granatowe audi a nie będzie widać kierowcy--to jest to coś malutkie czyli ja czyli auto bez kierowcy powiadasz to fotoradary tez nie maja nikogo na fotce ale mam obiecaną poduszke pod te moje małe cztery litery od braciszka mojego-na imieniny :polew: Już niedługo zobaczymy
fantastic Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 chyba że nie masz pod ręką to może być łycha :gwizdanie: kolacja jak znalazł przy niedzieli
Rekomendowane odpowiedzi